Autonvuokraus
Ravenna
Piilota
Italia // Ravenna
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ravenna

Itä-Italiaa pitkin ja poikin on ihastuttavan vaivatonta ja mukavaa kierrellä Sixt Autovuokraamo Ravennan uusilla ja laadukkailla ajoneuvoilla. Tutustu tarjouksiin ja autovalikoimaan, ja tee varaus kätevästi internetissä ennen matkaa. Kattavassa autokalustossa ovat saatavilla mm. tilavat farmarit, jotka sopivat erinomaisesti perheellisille, taloudelliset sedanit, joilla shoppailu- ja viinimatkat hoituvat mukavasti, ja kirsikkana kakun päällä urheiluautot, joilla hemmottelet rakastasi romanttisella lomalla. Yritysasiakaspalvelumme palvelee liikematkalaisia ja helpottaa sopivan vuokrauspaketin löytämisessä.

 
 • Bologna Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Bologna Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Piazza delle Medaglie d'Oro 4
  40121 Bologna

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Bologna Borgo Panigale

  Sixt Autonvuokraus
  Viale Alcide de Gasperi 40/A
  40132 Bologna

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Ravennassa on järkevä ja laadukas valinta

Sixt Autovuokraamo Ravennan ajoneuvot ovat perusvarustukseltaan kattavia vuokra-autoja, joita voit halutessasi varustaa lisäpalveluillamme. Lasten turvaistuimet turvaavat perheen pienempien matkan, kun taas GPS-navigaattori auttaa löytämään perille. Lisäturvapalveluilla rauhoitat mieltä mahdollisten yllättävien tilanteiden varalle, ja lisäkuljettajapalvelu antaa useamman kuljettajan nauttia ajamisesta Italian upeissa maisemissa. Otathan ystävällisesti huomioon, että voimme taata ainoastaan ajoneuvokategorian, emme tiettyä ajoneuvomerkkiä. Tutustu Ravennan lähellä sijaitseviin toimipisteisiimme ja niiden autovalikoimaan internetissä jo tänään, ja valitse matkallesi rajoittamaton liikkumisen vapaus!

Hiekkadyynejä, mäntypuumetsää ja päiväretkiä Riminille

Tutustu Italian Ravennan upeaan, historiallisia nähtävyyksiä pursuavaan kaupunkiin helposti ja vaivattomasti ottamalla matkasuunnitelmaan mukaan autonvuokraus Ravennassa. Säästä jalkojasi nähtävyyksiä kiertäessä, ja tutustu ainakin näihin kaupunkikohteisiin: Basilica di San Vitale -kirkko, jonka mosaiikit ovat henkeäsalpaavan kauniit, ja sen lähellä sijaitseva Mausoleo di Galla Placida -mausoleumi, jonka tähtitaivaskupoli tekee vaikutuksen useisiin kävijöihin. Lukuisten muidenkin kaupunkinähtävyyksien lisäksi myös Ravennan lähiseutu tarjoaa paljon nähtävää. Perinteisistä keramiikkatöistään tunnettu Faenzan kaupunki, noin 40 kilometriä Ravennasta, on erinomainen matkamuistojen shoppailukohde. Ja ihmeellisen kauniista luonnosta kiinnostuneet voivat ohjata Sixtin laadukkaan ajoneuvon nokan kohti Parco delta del Pota, lintubongaajien paratiisiin ja laajan laguuna-alueen maisemiin.

Kuinka monta erilaista eläinlajia sinä alueelta bongaat? Pitkästä, vaaleasta hiekkarannasta unelmoivat voivat suunnata aamuauringon ensisäteiden aikaan Riminille, noin tunnin ajomatkan päähän, ja nautiskella 15 kilometriä pitkästä rannasta sekä sen vilkkaasta elämästä. Autonvuokraus Ravennassa tekee rantamatkailusta vaivatonta, kun ilmastoidun ajoneuvon kyytiin pakkaa seurueen lisäksi vaihtovaatteet, rantavarusteet ja eväät. Ja paluumatkalla väsyneimmät voivat torkahtaa tasaisen kyydin sointuihin. Liikematkat sujuvat nekin kuin tanssi, kun johdattaa seurueensa alueen tasokkaille golf-kentille premium-luokan ajoneuvon kyydissä, ja päivän päätteeksi nautiskelee merenantimista alueen huippuravintoloissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service