Autonvuokraus
Reggio
Piilota
Italia // Reggio
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Reggio

Autonvuokraus Reggiossa on erinomainen valinta silloin, kun arvostat laatua, kulkemisen vapautta ja kilpailukykyisiä hintoja. Olitpa täällä sitten liikematkalla, häämatkalla tai perhelomalla, on meillä tarjota ajoneuvo moneen käyttötarkoitukseen. Tilavat farmarit kuljettavat perheet ja matkatavarat kätevästi, kun taas avoautolla ajelee tyylikkäästi Etelä-Italian kauniissa maisemissa. Liikematkalle sopivat näyttävän laadukkaat premium-luokan ajoneuvot tai vaikkapa rouheat maasturit. Tutustu autovalikoimaamme ja toimipisteisiimme internetissä ja tee varaus jo tänään!

 
 • Sisilia Catania Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via Fontanarossa
  95121 Catania

  ma. - su.08:00 - 23:30
  Juhlapyhä08:00 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Reggio antaa vapauden vailla piilokuluja

Reggiossa saatavilla olevat Sixt Autovuokraamon vuokra-autot ovat perusvarustukseltaan kattavia, ja niitä voit halutessasi varustaa hyödyllisillä lisäpalveluillamme. GPS-navigaattori on tarpeellinen silloin, kun tieosuudet eivät ole ennestään tuttuja, lasten turvaistuimissa matkustavat turvallisesti kaikki perheen pienimmäiset, ja lisäturvapalveluilla saat rahallista turvaa esimerkiksi rengasrikon sattuessa. Otathan ystävällisesti huomioon vuokrausta tehdessäsi, että takaamme ainoastaan ajoneuvokategorian, mutta emme tiettyä ajoneuvomerkkiä. Yritysasiakaspalvelumme palvelee yrityksesi vuokrauksen kanssa, ja kertoo viimeisimmät, kilpailukykyiset hintamme.

Autonvuokraus Reggiossa - nauti laadukkaasta liikkumisesta

Reggio Calabrian maakunta sijaitsee Etelä-Italiassa, ja hemmottelee vieraitaan väreillään ja houkuttelevilla luontoelämyksillään, kuten myös historiallisilla kohteillaan. Tutustu satumaisen kauniiseen ja vaihtelevaan seutuun Sixt Autovuokraamo Reggion laadukkailla ajoneuvoilla, omia reittejä ja aikatauluja seuraten. Historiallisten nähtävyyksien suosijoille voi olla paikallaan ajella Bivongiin, ihastelemaan San Giovanni Theristis -ortodoksiluostaria, jonka sijainti ei jätä ketään kylmäksi. Maakuntamatkalla voi myös pysähtyä ihastelemaan Stignanossa sijaitsevaa vanhaa kartanoa Villa Caristoa, jossa järjestetään myös unohtumattomia hääjuhlia.

Autonvuokraus Reggiossa tekee maakuntakiertelystä mukavaa ja hauskaa, ja voit pysähdellä halutessasi tutkimaan maakunnan useita historiallisia nähtävyyksiä. Luonnon ihmeitä etsivät suuntaavat kulkunsa Bivongiin ja Cascata del Marmarico -vesiputouksille. Pakkaa mukaan näppärään Sixt vuokra-autoon retkeilyvarusteet ja evästä, ja vietä erinomainen hetki vedensolinaa kuunnellessa ja katsoessa. Aspromonten kansallispuistossa viihtyy koko perhe, sillä sen kasvisto ja eläimistö ovat vailla vertaa. Jo ajomatka kansallispuistoon antaa unohtumattomia elämyksiä, sillä Etelä-Italian keskiosa on korkeuksiin kohoavaa maastoa, talvisin laskettelijoiden ja lautailijoiden suosimaa seutua. Alas vuorilta laskeuduttua voivat kaikki meren ihmeellisestä elämästä kiinnostuneet tutustua Costa Violan tarjontaan, kuten sukellus- ja snorklausretkiin. Älä enää epäröi, vaan anna kokemusten kuljettaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service