Autonvuokraus
Sciacca
Piilota
Italia // Sciacca
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sciacca

Kun suuntaat Italian kauniille ja kiehtovalle Sisilian saarelle, kannattaa sinun ottaa allesi vuokra-auto Sixt autovuokraamosta Sciaccasta. Autonvuokraus Sciaccasta on käytännöllisin ja helpoin tapa tutustua kaupunkiin sekä koko Sisilian saareen. Autokalustossamme on kattava valikoima enintään kolme kuukautta vanhoja, luotettavia vuokra-autoja. Kattavassa autovalikoimassamme on laadukkaita vuokra-autoja jokaiseen makuun. Voit ottaa allesi laadukkaan ja edullisen henkilöauton taikka tilavamman farmarin. Valinta on sinun. Vuokraus on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi. Voit hoitaa varauksesi jo etukäteen joko soittamalla tai vierailemalla verkkosivuillamme. Otathan siis rohkeasti yhteyttä meihin, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään!

 
 • Sisilia Sciacca/Verdura Resort

  Sixt Autonvuokraus
  S.S. 115, Km 131
  92019 Sciacca

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Tee matkastasi Sciaccassa ikimuistoinen Sixtin vuokra-autolla

Kun otat Sixtin Autovuokraamosta vuokra-auton allesi, seikkailusi Sciaccassa voi alkaa! Muistathan, että voit valita useita lisäpalveluja helpottamaan matkantekoasi. Valitse esimerkiksi GPS-navigaattori viitoittamaan tietäsi tai vaikkapa lisäkuljettaja helpottamaan ajourakkaasi. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt voi luvata vain ajoneuvon kategorian, mutta jonkin tietyn mallin tai merkin varaaminen ei ole mahdollista. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamon kautta Sciaccassa on sujuvaa ja helppoa. Se onnistuu puhelimitse ja verkkosivuillamme, mutta myös iPhonella ja Androidilla sovelluksemme avulla. Voit siis keskittyä nauttimaan matkastasi Sciaccassa mahdollisimman vaivatta. Ystävälliset asiakaspalvelijamme auttavat sinua tarvittaessa viikon jokaisena päivänä.

Hurmaannu Sisiliasta Sixtin vuokra-autosta käsin

Sisilia on Italialle kuuluva saari Välimerellä. Se on Välimeren suurin saari, jolla asuu yhteensä hieman yli viisi miljoonaa asukasta. Sciacca on noin 40.000 asukkaan kaupunki Sisilian lounaisrannikolla. Kaupungin loistava sijainti rannikolla mahdollistaa kaikenlaiset vesiaktiviteetit. Tarvikkeet uintia, rentoutumista ja erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten sukellusta varten kulkevat näpsäkästi mukana tilavassa Sixt vuokra-autossa.

Ottamalla allesi luotettavan ja edullisen Sixt vuokra-auton Sciaccan Sixt Autovuokraamosta mahdollistat myös pidempien matkojen tekemisen. Matkaa esimerkiksi Etna-tulivuorelle kertyy täältä noin 260 kilometriä, joten voit lähteä tutustumaan yhteen maailman tunnetuimmista tulivuorista. Tulivuorella pääset katselemaan allasi avautuvia maisemia köysiradalla. Valinta on kokonaan sinun! Hyppää siis Sixtin vuokra-auton rattiin ja lähde tekemään upea ja unohtumaton loma tässä Välimeren kohteessa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service