Autonvuokraus
Sisilia Sciacca/Verdura Resort
Piilota
Italia // Sciacca // Sisilia Sciacca/Verdura Resort
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sisilia Sciacca/Verdura Resort: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: S.S. 115, Km 131
  92019 Sciacca IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PMOS01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Sixtin vuokra-autolla nautit lomastasi Sisilian auringon alla

Loma Sisiliassa alkaa leppoisasti hyödyntäessäsi Sixtin autonvuokrauspalvelua Sciacca/Verdura Resortin toimipisteessä. Sixt Autovuokraamo Sciacca/Verdura Resort sijaitsee aivan Verduran lomakohteen sisääntuloaulan yhteydessä. Sciaccan kaupungista on Verdura Resortin lomakohteeseen vajaan 16 kilometrin matka, joka taittuu mukavasti esimerkiksi taksilla. Autonvuokraus Sciacca/Verdurassa on helppoa. Tehtyäsi varauksen etukäteen verkkosivuillamme, mobiilisovelluksessamme tai puhelimitse henkilökuntamme valitsee tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton, jonka saat käyttöösi saapuessasi autovuokraamoomme Sciacca /Verdurassa. Vuokra-auto Sciacca/Verdurassa on varma valinta sinulle, joka haluat lisää vapautta lomallesi. Sixtin automallisto tunnetaan maailmalla sen korkeasta laadusta, eikä toimipisteemme Sciacca/Verdura petä odotuksia. Valikoimasta löydät sekä henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot että maasturit. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme lähemmin ja tekemään varauksesi haluamastasi ajoneuvokategoriasta.

Korkeatasoista palvelua Sixtiltä

Saapuessasi Sixtin toimipisteeseen sinua tervehtii ystävällinen ja osaava henkilökuntamme. Varaus kannattaa tehdä etukäteen verkkosivuillamme, mobiilisovelluksessamme tai puhelimitse, minkä jälkeen henkilökuntamme valitsee käyttöösi toiveitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Emme valitettavasti lupaa käyttöösi tiettyä automallia, ainoastaan haluamasi kategorian. Sciacca/Verduran toimipisteessämme näitä ovat henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Avaimet käteen saatuasi saat nauttia Sixtin vuokra-auton tuomasta vapaudesta. Saksassa vuonna 1912 perustettu Sixt on perheyritys, jonka toimipisteitä löytyy nykyisin yli 105 maasta. Automallistomme kuuluu Euroopan kärkeen, ja uusimmat vuokra-automme ovat keskimäärin vain kolmen kuukauden ikäisiä. Lisäksi monipuoliseen palvelutarjontaamme kuuluu muun muassa lisäturvaa tuovat vakuutukset, lasten turvaistuimet, GPS-navigaattorit, mahdollisuus lisätä useita kuljettajia vuokrapakettiisi, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat, sekä rajattoman kilometrimäärän mahdollisuus pitempikestoisilla matkoilla. Loma tai työmatka Sixtin vuokra-autolla on vapauttava kokemus, joka mahdollistaa sen, että saat lomastasi ja kohteestasi irti enemmän omaa aikatauluasi noudattaen ja haluamasi reittejä seuraten.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sisilia Sciacca/Verdura Resort PMOS01 S.S. 115, Km 131 92019 Sciacca 37.474387, 13.192697 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Sisilia Sciacca/Verdura Resort PMOS01

S.S. 115, Km 131
92019 Sciacca
 
Puhelinnro +39-0294757979

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service