Autonvuokraus
Siderno
Piilota
Italia // Siderno
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Siderno

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Sidernossa tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua Italian Sidernoon ja sen lähiympäristöön kätevä vuokra-auto allasi. Voit valita kattavasta valikoimastamme juuri sinulle sopivan vuokra-auton. Näppärillä ja edullisilla henkilöautoilla liikut huolettomasti työmatkalla ja isommat porukat matkatavaroineen mahtuvat hyvin tilaviin farmareihin. Uudet ja laadukkaat ajoneuvot tekevät matkanteosta mukavan ja huolettoman. Autamme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissänne, ja voitte aina olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Tutustu hintoihin ja ajankohtaisiin tarjouksiin verkkosivuillamme löytääksesi sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

 
  • Lamezia Terme Lentoasema
    Via aeroporto di Lamezia Terme
    88046 Lamezia Terme

    ma. - su.08:00 - 23:00
    Juhlapyhä08:00 - 23:00
    Varaa tästä toimipisteestä

  • Lamezia Terme Lentoasema

    Sixt Autonvuokraus
    Via aeroporto di Lamezia Terme
    88046 Lamezia Terme

    ma. - su.08:00 - 23:00
    Juhlapyhä08:00 - 23:00

    24 h palautus

    Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Mukavaa ja laadukasta autonvuokrausta Sidernossa

Sixt vuokra-autot ovat perusvarustukseltaan kattavia, ja lisäpalveluillamme täydennät matkustusmukavuuttasi. GPS-navigaattori on näppärä, kun Sidernon ja lähiympäristön tieosuudet eivät ole tuttuja, lastenturvaistuimet tuovat turvaa perheen pienimmille ja lisäturvapalveluilla rauhoitat mielesi yllättävien tilanteiden varalle. Muistathan vuokra-autoa valitessasi, että Sixt takaa autokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Asiakaspalvelumme palvelee mielellään kaikissa pienemmissä kuin myös suuremmissakin asioissa, viikon jokaisena päivänä. Ota allesi Sixt vuokra-auto ja tutustu aina ihanaan Italiaan oman aikataulusi mukaan!

Koe Italian kaunis rannikko vuokra-auton kyydittämänä

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Sidernosta on oiva tapa tutustua eteläiseen Italiaan oman aikataulusi mukaan. Hieman alle 20.000 asukkaan Siderno sijaitsee Italian saappaankärjessä, Joonian meren rannalla. Tämä rantakaupunki kuuluu Calabrian metropolialueeseen, ja matkaa Sidernosta Calabrian pääkaupunkiin Catanzaroon on noin 100 kilometriä. Voit lähteä käväisemään vaikka päiväretkellä tässä kiehtovassa kaupungissa. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi Statua del Cavatore -patsas, Ponte Bisantis -silta sekä kaupungin ulkopuolella sijaitsevat Cascata Campanaro -vesiputoukset. Matkat taittuvat vaivattomasti Sixt vuokra-auto allasi. Voit huristella E90-rannikkotietä mielin määrin ja tutustua Italian ihanaan rannikkoon.

Sidernossa itsessäänkin on paljon tehtävää ja nähtävää. Liikut kaupungissa ketterästi vuokra-auto allasi ja suuntaat vaikkapa Sidernon satamaan ihailemaan merellisiä maisemia. Varusteet erilaisia vesiaktiviteetteja varten kulkevat mukana tilavassa vuokra-autossa ongelmitta. Lähde vaikka sukeltelemaan tai kalastamaan. Voit myös suunnata tutustumaan kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin, kuten Geracen katedraaliin, jonne matkaa kaupungin keskustasta on noin 15 kilometriä. Perheen pienimpiä taasen kiinnostanee Luna Park Marzano -huvipuisto aivan keskustan tuntumassa.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service