Autonvuokraus
Südtirol
Piilota
Italia // Südtirol
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Südtirol

Etelä-Tirolin Sixt Autovuokraamo palvelee autonvuokraajaa monenlaisissa ajoneuvotarpeissa. Kauttamme voit vuokrata tarpeidesi ja halujesi mukaisen vuokra-auton Italian matkallesi, olitpa täällä sitten lomalla tai työmatkalla. Voit käydä tutustumassa autovalikoimaamme verkkosivuillamme ja saat ajantasaista tietoa saatavilla olevista vuokra-autoistamme ja tarjouksistamme. Autokalustostamme löytyy näppäriä ja edullisia henkilöautoja ja tilavampia farmareita. Meiltä löydät varmasti tarkoitukseesi sopivan ja sinua miellyttävän vuokra-auton. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Etelä-Tirolista varustelee sinut matkaan tyylillä.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Sixt Autovuokraamomme Etelä-Tirolissa palvelee ammattitaidolla

Haluamme tehdä Italian matkastasi parhaan mahdollisen. Tarjoammekin useita laadukkaita lisäpalveluita, joilla voit räätälöidä vuokra-autosi juuri sinun matkallesi sopivaksi. Ota matkaasi opastamaan GPS-navigaattori, niin pysyt aina oikealla tiellä. Lastenistuimessa nuorinkin perheenjäsen matkustaa turvallisella tavalla, ja vakuutus tuo matkaasi lisäturvaa. Huomioithan autonvuokrausta Etelä-Tirolin matkaasi tehdessäsi, että emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian. Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua kysymyksissäsi. Palvelemme viikon jokaisena päivänä, jotta matkasi sujuisi mahdollisimman sujuvasti.

Etelä-Tirolissa Sixt vuokra-autolla

Etelä-Tiroli sijaitsee Italian pohjoisosassa, ja se onkin nimestään huolimatta Italian pohjoisin maakunta. Alueella asuu noin 515.000 asukasta ja sen pääkaupunki on Bolzano. Se on kuulunut aikaisemmin Itävalta-Unkariin, joten alueella on vahvat siteet saksalaiseen ja itävaltalaiseen kulttuuriin. Suurin osa alueella asuvista puhuukin saksaa. Autonvuokraus Etelä-Tirolissa on mainio tapa tutustua koko alueeseen sekä sen pääkaupunkiin. Liikkuminen majapaikkasi sekä alueen nähtävyyksien välillä luonnistuu joustavasti ja aina oman aikataulusi mukaan. Suuntaa vaikkapa tutustumaan Bolzanon tunnetuimpaan nähtävyyteen eli Etelä-Tirolin arkeologiseen museoon, jossa säilytetään Ötzi-muumiota.

Etelä-Tiroli sijaitsee Alppien alueella, joten upeilta vuoristomaisemilta ei voi välttyä. Vuoristoinen sijainti mahdollistaa myös mainiot talviurheilumahdollisuudet. Sixt vuokra-auto allasi voit myös lähteä ajelemaan esimerkiksi Italian korkeimmalle vuoristotielle Stelvion solaan. Voit ajella Bormion kaupunkiin nautiskelemaan kuumista lähteistä taikka Livignoon, joka tunnetaan Italian Pikku Tiibettinä. Mahdollisuudet jännittäviin tutkimusmatkoihin ovat suorastaan rajattomat Sixtin vuokra-autolla Etelä-Tirolissa. Ota siis rohkeasti meihin yhteyttä, niin voimme aloittaa iki-ihanan Italian matkasi suunnittelun jo tänään!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service