Autonvuokraus
Trapani
Piilota
Italia // Trapani
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Trapani

Joko Italian-matka alkaa kutitella ja autonvuokraus Trapanissa on suunnitteilla? Sixt Autovuokraamo Trapani auttaa, kun suunnittelet matkaa Sisilian pohjoiskärkeen. Autonvuokraus todella kannattaa: sen avulla voit taittaa sekä työmatkat, lomailut että sukuloinnit Trapanissa helposti ja kätevästi. Tässä kohteessa tarjoamme käyttöösi sedaneita ja taloudellisia henkilöautoja. Lisäpalveluna voit valikoida halutessasi GPS-navigaattorin, jotta rannikkoa pitkin huristeleminen on helpompaa. Lastenistuin, laajennettu vakuutus ja lisäkuljettaja ovat nekin saatavilla olevia lisäpalveluja. Varaus on kätevintä ja nopeinta tehdä verkossa!

 
 • Sisilia Palermo Havalimani

  Sixt Autonvuokraus
  Località Punta Raisi
  90145 Cinisi

  ma. - su.08:00 - 23:30
  Juhlapyhä08:00 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Sisilia Sciacca/Verdura Resort

  Sixt Autonvuokraus
  S.S. 115, Km 131
  92019 Sciacca

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt vuokra-auto heti Trapanin lentokentältä

Sixt Autovuokraamo Trapani on helppo löytää heti saapuessasi lennolta. Etsi lentokentän toimipisteemme, ota avaimet taskuun ja matkasi voi alkaa! Käytössäsi on aina uusi, laadukas autokalusto. Luvassa on muutenkin huoletonta ajoa: takaamme nimittäin vapaat ajokilometrit! Pyydämme huomioimaan, että voit valita haluamasi autokategorian, mutta emme takaa tiettyä mallia.

Italian pippurinen saari hämmästyttää maisemillaan

Trapanin maakunnan samanniminen pääkaupunki on yhdistelmä kalastajakulttuuria, vilkasta satamakaupunkia sekä kulttuurielämää. Kalaruoat ovat tällä alueella erityisen tunnettuja herkullisuudestaan. Voit ajaa kompaktilla saarella nopeasti lähimpiin kaupunkeihin nähtävyyksiä katsomaan tai työmatkaa taittamaan, olipa matkasi tarkoitus mikä hyvänsä. Saaren tiet ovat hyväkuntoisia ja hyvin merkittyjä, joten matkanteko taittuu sujuvasti, kun sinulla on allasi vuokra-auto Trapanissa. Myös paikallinen ajokulttuuri on eteläeurooppalaisittain varsin rauhallinen. Marsalaan pääsee reilussa puolessa tunnissa, ja pääkaupunki Palermoon voi varata noin puolentoista tunnin ajomatkan. Kuuluisa Palermo tarjoaa nähtävää niin kulttuurinnälkäisille kuin bisnesmatkailijoillekin. Jos viivyt pidempään Trapanissa, suosittelemme Museo Regionale Conte Agostino Pepolin museota, jonka kattavista kokoelmista saa hyvän kuvan italian kulttuurista.

1100-luvulta peräisin oleva karmeliittapyhäkkö Santuario di Maria Ss. Di Trapani on paikallinen nähtävyys, jota katsomaan tehdään pyhiinvaellusmatkoja. San Vito Lo Capo puolestaan on tunnin ajomatkan päässä sijaitseva kaunis pikkukaupunki, jonka turkoosinsiniset rannat houkuttelevat paikallisia rantalomalle. Vuokra-auton takakonttiin pakkaat helposti tarvittavat varusteet rantalomaa varten! Koska Trapanin kaupunki sijaitsee meren rannalla, se on kuuluisa myös suolantuotannostaan. Vartin ajomatkan päässä sijaitseva suolamuseo perehdyttää kävijän suolantuotannon historiaan. Trapanista kannattaakin viedä tuliaisiksi laadukasta ruokasuolaa. Tervetuloa, Sixt Autovuokraamo Trapani odottaa sinua lentokentän aulassa valmiina palvelemaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service