Autonvuokraus
Trento
Piilota
Italia // Trento
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Trento

Pohjois-Italian Trentossa saat allesi Sixt Autovuokraamosta luotettavan vuokra-auton. Autonvuokraustiimimme Trentossa on valmiina palvelemaan. Uusilla ja hyväkuntoisilla vuokra-autoillamme liikut jylhissä maisemissa vaivattomasti. Valikoimistamme löytyvät sedanit ja taloudelliset henkilöautot sekä urheiluautot ja avoautot, joten jokaiseen tarpeeseen on saatavilla sopiva ajoneuvo. Trenton kaupungin toimipisteessämme on myös 24 tunnin palautus.

 
 • Verona Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Car Rental Center
  37060 Verona

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Treviso Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via Noalese 63E
  31100 Treviso

  ma. - su.08:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Verona Porta Nuova Juna-as.

  Sixt Autonvuokraus
  Piazzale XXV Aprile
  37138 Verona

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Trentossa hoituu sujuvasti

Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Voit varata haluamasi vuokra-auton verkossa kaikkein nopeimmin, mutta varaaminen onnistuu myös puhelimitse. Valikoimissamme on erilaisia autokategorioita, mutta pyydämme huomioimaan, että emme takaa tiettyä automallia, vaan ainoastaan ajoneuvokategorian. Lisäpalveluina voit valita tilaukseesi myös GPS-turvaistuimen, lisäkuljettajan pitkien matkojen varalta sekä lastenistuimen pieniä matkustajia varten. Vuokra-auto Trentossa ratkaisee liikkumispulmasi!

Trenton komeat vuoristomaisemat houkuttelevat seikkailemaan

Adige-joen kauniissa laaksossa, Alppien vuoristossa sijaitseva Trento on pohjoisen nähtävyys, jossa on runsaasti tarjontaa niin kävijöille kuin paikallisille asukkaillekin. Trento on myös autonomisen Trenton provinssin pääkaupunki. Sixt Autovuokraamo Trento pelastaa sinut turistilaumoilta ja siirryt kätevästi haluamaasi kohteeseen silloin kun sinulle sopii, olipa kyseessä sitten lomamatka, työmatka tai muu ajanviete. Yliopistokaupunki Trentossa on paljon opiskelijoita, joten lukukausien aikana vilkas yöelämä houkuttelee kaupungin sykkeeseen. Linnojen ystäville kaupunki on tutustumisen arvoinen paikka, sillä heti keskiaikaisesta kivikeskustasta voi bongata historiallisen Trenton katedraalin ja Castello del Buonconsiglion. Linnan kumisevilla käytävillä voi tuntea historian heräävään henkiin.

Luonnontiedemuseo Museo delle Scienze di Trento on näkemisen arvoinen paikka. Vuonna 2013 rakennettu talo on itsessään arkkitehtoninen nähtävyys, jonka hyvin koostetut ja interaktiiviset näyttelyt esittelevät kävijöille alueen eläimiä ja kasveja. Sopiva kohde sekä työporukoille että lapsiperheille! Mikäli matka suuntautuu Trenton ulkopuolelle, ota allesi vuokra-auto Trentosta ja hurista muualle. Reilussa kahdessa tunnissa pääsee ajamaan täältä Venetsiaan ja nauttimaan gondolien kyydistä. Myöskään Itävallan, Sveitsin ja Liechtensteinin rajoille ei ole pitkä matka. Mikäli olet pohtinut saappaanmuotoisen maan tutkimista, älä pohdi enää! Liikkumispulmasi on helposti ratkaistu Sixt vuokra-autolla. Autonvuokraus Trentossa on helppoa, odotamme sinua valmiina palvelemaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service