Autonvuokraus
Treviso Lentoasema
Piilota
Italia // Treviso // Treviso Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Treviso Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Via Noalese 63E
  31100 Treviso IT +39-0294757979
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TSF
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Trevison lentoasemalla

Koe vieraanvarainen Italia hankkimalla vuokra-auto käyttöösi Sixt Autovuokraamo Trevison lentoasemalta. Valikoimastamme löydät monenlaisiin tarpeisiin soveltuvat vuokra-autot. Lyhyemmille matkoille soveltuvat mainiosti taloudelliset henkilöautomme, kun taas tilavan farmariauton kyydissä matkustaa mukavasti koko perhe matkatavaroineen. Pidempiä matkoja ja vaihtelevia olosuhteita varten mukavia ajokilometrejä puolestaan tarjoavat 4x4-maasturimme. Jos haluat lisätä matkaasi ripauksen luksusta, Premium-luokan vuokra-ajoneuvot saavat ajamisen tuntumaan ylelliseltä. Otathan huomioon, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn ajoneuvokategorian, automalli puolestaan voi vaihdella saatavuuden mukaan. Lisäpalveluista voit valita käyttöösi GPS-navigaattorin, jonka avulla suunnistat kätevästi määränpäähäsi. Lisäkuljettajapalvelun voit valita, mikäli tarkoituksena on vaihtaa välillä kuljettajaa. Perheen pienimmät puolestaan matkustavat turvallisesti, kun valitset lisäpalveluista vuokra-autoon lastenistuimen.

Autonvuokraus Trevison lentoasemalta tarpeidesi mukaan

Trevison lentoasema (lyhennettynä TSF) on kompakti lentoasema, joka sijaitsee Pohjois-Italiassa aivan Trevison kaupungin läheisyydessä. Lentoasema tunnetaan myös nimellä Treviso A. Canova, joka viittaa kuuluisaan venetsialaiseen kuvanveistäjään, Antonio Canovaan. Monelle matkailijalle Trevison lentoasema onkin tuttu välietappi matkalla Venetsiaan, joka sijaitsee vain noin 40 minuutin ajomatkan päässä Trevison lentoasemalta. Trevisoon puolestaan pääset ajamaan lentokentältä alle viidessätoista minuutissa. Autonvuokraus Trevison lentoasemalla on vaivatonta ja nopeaa. Palvelupisteemme löydät helposti pääaulasta, ja ystävällinen henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua kaikissa varaukseen liittyvissä asioissa.

Koe kappale kauneinta Italiaa Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Trevison lentoasemalta mahdollistaa vaivattoman matkan aloituksen jo heti lentoasemalle saavuttuasi. Trevison lentoasemalta pääset suunnistamaan kätevästi kohti kauneudestaan kuulua Venetsiaa, jonka rauhaisasti virtaavat kanaalit tarjoavat puitteet ikimuistoiseen lomaan. Myös Trevison kaupunki itsessään on näkemisen arvoinen. Historiaa huokuvassa pikkukaupungissa pääset nauttimaan italialaisen keittiön antimista, ja matkailijoille on saatavilla useita majoitusvaihtoehtoja. Vuokra-auto Trevison lentoasemalta tarjoaa mainion tavan tutustua myös muihin Pohjois-Italian viihtyisiin maisemiin. Vuokra-auton avulla pääset näkemään aitoa italialaista maaseutua ja aistimaan pikkukylien tunnelmaa. Halutessasi voit jättää matkallasi tilaa myös seikkailulle, sillä vapaiden ajokilometrien ansiosta voit matkustaa sinne, minne mielesi tekee. Kirkkaansinisenä kimmeltävät järvet, mielikuvitusta kutkuttavat historialliset kaupunkinähtävyydet ja vehreät luonnonmaisemat ovat kaikki ulottuvillasi vuokra-auton avulla. Aloita unohtumaton matkasi Sixt Trevison Lentoasemalta ja varaa juuri sinun tarpeisiisi vuokra-auto.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Treviso Lentoasema TSF Via Noalese 63E 31100 Treviso 45.655305, 12.205805 +39-0294757979

Sixt-toimipiste Treviso Lentoasema TSF

Via Noalese 63E
31100 Treviso
 
Puhelinnro +39-0294757979

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service