Autonvuokraus
Tropea
Piilota
Italia // Tropea
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tropea

Sixt Autovuokraamo Tropea palvelee sinua Pargheliassa, aivan juna-aseman vieressä. Tässä toimipisteessä teemme yhteistyötä asiantuntevan WinRentin kanssa. Astele kivistä piazzaa pitkin toimipisteellemme, jossa henkilökunta odottaa valmiina toivottamaan sinut tervetulleeksi. Vuokra-auto Tropeassa järjestetään sinulle pikaisesti ja pääset jatkamaan matkantekoa itsenäisesti ja vaivattomasti, joutumatta hikoilemaan ruuhkaisissa busseissa. Tarjoamme Tropean toimipisteessämme käyttöösi laadukkaat henkilöautot, farmarit, urheiluautot ja avoautot sekä maasturit - löydät meiltä sopivan vuokra-auton kaikkiin tarpeisiin!

 
 • Lamezia Terme Lentoasema
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Lamezia Terme Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sujuva autonvuokraus Tropeassa ja Pargheliassa - benvenuto in Italia!

Uusi autokalustomme on laadukasta ja luotettavaa. Tarjolla on eri autotyyppejä, mutta pyydämme ottamaan huomioon, että Sixt takaa haluamasi autokategorian, ei tiettyä mallia. Lisäpalveluna tarjolla on muun muassa lasten turvaistuin, mikäli tarkoitus lähteä koko perheen voimin tutkimaan saapasmaata. Myös GPS-navigaattori ja lisäkuljettaja ovat saatavilla lisäpalveluna, jos tiedossa on vaikkapa työmatka. Verkkosivuillamme on vuokrausohjeet, ja Sixt Autovuokraamo Tropean asiakaspalveluumme voi ottaa yhteyttä kaikissa kysymyksissä.

Turkooseja hiekkarantoja, kauniita katuja ja punasipulijäätelöä

Etelä-Italian saappaankärjessä sijaitseva Tropea on viehättävä pikkukylä ja paikallisten suosima lomakohde. Roomalaisen mytologian mukaan itse Herkules nimitti Tropean nimikkokaupungikseen. Olitpa täällä liikkeellä sitten yrityksen edustajana, lomamatkailijana tai sukulaisvierailulla, autonvuokraus Tropeassa on kätevin tapa hoitaa liikkumisongelmat. Tropea tunnetaan historiallisesta keskustastaan, upeista hiekkarannoistaan ja makeista punasipuleistaan. Gelateria-jäätelöbaareissa myydään jopa punasipulijäätelöä! Vuokraamoltamme Pargheliasta ajat 10 minuutissa ihailemaan Tropean rantabulevardia. Parkkipaikkoja löytyy läheltä. Santa Maria dell Isolan kuuluisa kivikirkko sijaitsee suuren kivenlohkareen päällä vartioimassa turkoosia rannikkoa.

Kaupungissa näkemisen arvoisia ovat pieni mutta kattava Antichi Mestieri -museo sekä keskuspiazza. Tropeasta on noin 2 tunnin ajomatka kannaksen halki Joonianmeren puolelle, Monasterace Marinaan. Myös Sisilian kupeessa sijaitsevaan vilkkaaseen Reggio Calabrian kaupunkiin tehdään päiväretkiä, sillä sinne ajaa täältä reilussa parissa tunnissa. Koko Etelä-Italian rannikko on suosittua lomaseutua, ja voit hurauttaa rantaviivaa pitkin etelään helposti. 20 minuutin ajomatkan päässä olevassa Capo Vaticanossa tarjotaan runsaasti aktiviteetteja, kuten snorklausta ja sukellusretkiä. Pienemmät tiet saattavat olla kuoppaisia, mutta valtatiet ovat pääosin hyvin hoidettuja ja reitit selkeästi merkittyjä. Hyppää vuokra-auton rattiin ja lähde matkaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service