Autonvuokraus
Valdaro
Piilota
Italia // Valdaro
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Valdaro

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Valdarossa sopii oman tiensä kulkijoille, jotka haluavat taittaa matkansa joustavasti ja tyylikkäästi. Saat meiltä laadukkaat ja moneen tarpeeseen sopivat ajoneuvot, ja palvelemme sinua useissa toimipisteissä. Kaikista toimipisteistämme voi vuokrata laadukkaan ja taloudellisen henkilöauton sekä tilavan farmariauton. Mikäli kaipaat Italian teille tehokasta urheiluautoa, avoautoa tai vaativaan maastoon maasturia, tarkista verkkosivuiltamme, millainen ajoneuvovalikoima juuri matkakohdettasi lähimmässä toimipisteessä on. Vuokra-auto Valdarosta mahdollistaa tutkimusmatkasi Pohjois-Italian jylhiin maisemiin!

 
 • Verona Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Car Rental Center
  37060 Verona

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Bologna Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Bologna Train Station(WinRent)

  Sixt Autonvuokraus
  Via Amendola 9/C
  40121 Bologna

  ma. - pe.08:30 - 12:30
   14:30 - 18:30
  Juhlapyhä08:30 - 12:30
   14:30 - 18:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Modena/Q8 Petrol St.(Win Rent)

  Sixt Autonvuokraus
  Via Vignolese 386
  41122 Modena

  ma. - pe.08:30 - 12:30
   14:30 - 19:00
  la.08:30 - 12:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Riva del Garda (Win Rent)

  Sixt Autonvuokraus
  Via Monte Misone 12
  38066 Riva del Garda

  ma. - pe.09:00 - 12:00
   13:00 - 18:00
  la.09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Sixt Autovuokraamo Valdaro palvelee ammattitaidolla

Toimipisteemme Valdaron alueella sijaitsevat Veronan ja Bolognan lentoasemilla, minkä lisäksi yhteistyökumppanimme WeRentin kautta saat laadukkaan vuokra-auton allesi myös Bolognan rautatieasemalta, Riva del Gardasta sekä Modenasta. Laadukkaat ajoneuvot takaavat huolettoman ajoelämyksen, ja takaamme vapaat kilometrit! Autonvuokraus Valdarossa on helppoa: valitse vain haluamasi ajoneuvokategoria. Pyydämme huomioimaan, että tiettyä ajoneuvomallia tai -merkkiä ei voida luvata. Lisäpalveluna voit liittää tilaukseesi vaikkapa lasten turvaistuimen, jotta perheen pienimmät matkaavat aina turvallisesti.

Valdaron kuuluisat luut, kumpuilevat viinilaaksot ja lumoava Garda-järvi

Bolognasta on noin puolentoista tunnin ajomatka Valdaroon, joka tunnetaan arkeologisesta löydöstään. Historian tuntijat nimittäin mainitsevat espresson äärellä käytävässä keskustelussa ensimmäisenä pariskunnan nimeltä Valdaron rakastavaiset. Mantuan kaupungista löydettiin arkeologisissa kaivauksissa toisiinsa kietoutuneen kivikautisen pariskunnan fossiili, joka sijaitsee nykyisin Mantuan arkeologisessa museossa, ja joka on tutustumisen arvoinen nähtävyys. Kulttuuripääkaupunki Mantuassa riittää muutenkin nähtävää. Mukulakivikatuja pitkin ajaminen vaatii hiukan kärsivällisyyttä, mutta ne on merkitty hyvin. Unescon maailmanperintökohteeksi valitulla keskusaukiolla voi katsella puluparven pyrähtävän lentoon ja paikallisten nauttivan kahvia elävästi keskustellen. Aukion laidalla sijaitsevan Basilica di Sant Andrea di Mantovan viileyteen voi siirtyä ihailemaan mystisen 1900-luvun kirkkotaiteen helmiä.

Kaupunkia ympäröivät kolme tekojärveä antavat maisemalle oman erikoissilauksensa. Mikäli haussa on oikeat luontoelämykset, Mantuasta voi ajaa tyylikkäällä vuokra-autolla noin 2 tunnissa kuuluisalle Garda-järvelle. Autonvuokraus Valdarossa mahdollistaa retkeilytarvikkeiden kuljettamisen mukana. Garda-järvi on suosittu patikointikohde, jonka hengästyttävät maisemat ja sininen taivas houkuttelevat aina uusia matkailijoita. Hämmästyttävien nähtävyyksien lomassa täällä voi siemailla kupillisen espressoa tai ottaa evääksi paikallisia herkullisia vehnäleipiä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä