Autonvuokraus
Vasto-Chieti
Piilota
Italia // Vasto-Chieti
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Vasto-Chieti

Sixt Autovuokraamo Vasto Chieti palvelee, kun haluat liikkua Vaston ja Chietin alueella hyvällä vuokra-autolla. Ota laatuajoneuvo allesi Pescaran lentokentältä ja käännä keula kohti valtatietä! Tarjoamme tyylikkäät ja taloudelliset henkilöautot vapailla ajokilometreillä. Isommalle seurueelle valikoimistamme löytyvät myös turvalliset ja tilavat farmarit. Varaa vuokra-auto Vasto Chietiin kätevästi verkosta jo ennen matkaan lähtöä ja poimi avaimet Pescaran lentokentän WinRentiltä. Aja tyylillä!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Autonvuokraus Vasto Chietissä ja kohti autostradaa

Työmatka, timanttihääpäivä tai syntymäpäivämatka? Tarjoamme käyttöösi laadukkaat vuokra-autot kaikenlaisia tilaisuuksia varten. Hyvin perusvarusteltuun vuokra-autoon voi valikoida lisäksi GPS-navigaattorin, lastenistuimen tai lisäkuljettajan. Tutustu myös lemmikkipakettiimme. Huomaathan, että Sixt takaa käyttöön tietyn ajoneuvokategorian, ei tiettyä automallia. Sixt Autovuokraamo Vasto Chieti takaa vapauden tunteen. Aja halki hengästyttävien maisemien!

Kukkaloistoa, sokkeloisia kujia ja Adrianmeren sinisiä rantoja

Vaston ja Chietin maakunnat tarjoavat kauniita rantareittejä, terveellistä meri-ilmaa sekä historiallisia nähtävyyksiä. Keskellä Italiaa sijaitsevalla alueella on nähtävyyksiä ja koettavaa niin vauhdikkaiden ulkoilma-aktivitieettien harrastajille kuin kulttuurin ystävillekin. Autonvuokraus Vasto Chietissä on helppoa Pescaran lentokentällä. Sieltä on helppo, parinkymmenen minuutin matka Chietin kaupunkiin, jossa voit jättää matkalaukut johonkin kaupungin viihtyisistä putiikkihotelleista. Myös isojen hotelliketjujen tarjonta on hyvä, joten jokaiseen matkabudjettiin löytyy täältä sopiva vaihtoehto. Chietin taustalla majesteetillinen vuoristomaisema vartioi kylän tunnelmaa. Alueella on monia hyvin hoidettuja patikointireittejä ulkoilma-aktiviteettien ystäville. Noin 2000 metrin korkeuteen nouseva Macera della Morten reitti tarjoaa huikaisevia maisemia, ja reitin alkukohtaan pääsee vuokra-autolla kätevästi. Alueella on eripituisia, eri vaativuustasojen reittejä patikointiin.

Hedelmällisen maaperänsä ansiosta alueella on paljon myös viinitiloja, joista tunnetuin, Cantine Maligni on avoinna myös yleisölle. Porta Pescaran idyllinen pikkukylä houkuttelee tutustumaan hurmaaviin pikkukahviloihinsa ja rauhalliseen elämänrytmiinsä. Chietin keskustassa on hyvin kuratoitu arkeologinen museo, jonka puheliaat oppaat elävöittävät alueen historiaa mukaansatempaavalla tavalla. Jos mielessäsi on shoppailumatka, Chietistä ajat noin tunnissa Vaston kaupunkiin. Centro del Vasto -ostoskeskuksessa on hyvä valikoima kansainvälisiä ja paikallisia merkkejä aina vaatteista kodin tarvikkeisiin ja kosmetiikkaan. Autostrada A14 johdattaa kauppakeskukseen suorinta reittiä. Tilavan vuokra-auton kyydissä kulkevat niin tuliaiset kuin heräteostoksetkin.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service