Autonvuokraus
Vibo Valentia
Piilota
Italia // Vibo Valentia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Vibo Valentia

Matka Italian eteläkärkeen alkaa vaivattomasti vuokraamalla auto Sixt Autovuokraamosta Vibo Valentiassa. Autovalikoimastamme löydät nopeat ja tyylikkäät urheilu- ja avoautot, jykevät maasturit sekä isommille ja pienemmille ryhmille sopivat henkilö- ja farmariautot. Tutustu toimipaikkojemme aukioloaikoihin ja yhteystietoihin jo ennen kaupunkiin saapumistasi, jotta löydät juuri sinun aikatauluihisi sopivan toimipisteen. Tarkista myös palautusajat, jotka saattavat vaihdella toimipisteittäin. Ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissäsi koskien autonvuokrausta Vibo Valentiassa. Palvelemme tietenkin myös yritysasiakkaita, jotka voivat olla yhteydessä suoraan myyntipalveluumme.

 
 • Lamezia Terme Lentoasema
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Lamezia Terme Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Vibo Valentiassa auttaa autonvuokraus-asioissasi

Jos autonvuokraus Vibo Valentiassa on ajankohtaista, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä! Uskomme sinun löytävän laajasta autovalikoimastamme juuri sinun loma- tai työmatkatarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Jos olet yksin tai pienemmällä porukalla liikkeellä, löydät meiltä myös kompakteja henkilöautoja. Isompiin farmariautoihin puolestaan mahtuu hyvin esimerkiksi lastenkin tavaroita, ja jykevät maasturit taas vievät sinut retkille Italian halki. Tai kenties haluat ajaa tukka hulmuten avoautolla tai vuokrata tyylikkään urheiluauton? Muistathan kuitenkin, että emme voi taata sinulle tiettyä automallia, vaan ainoastaan toiveidesi mukaisen autokategorian. Kaikki vuokra-automme ovat kuitenkin kategoriasta riippumatta keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja, joten näillä ajoneuvoilla voit ajaa rauhallisin mielin!

Haluamme myös ilmoittaa, että alle 25-vuotiasta kuljettajista sekä lisäkuljettajasta perimme lisämaksun. Mitään piilokuluja toimintaamme ei kuitenkaan sisälly: luottokortilla maksaminen on maksutonta, kuten myös muutokset varaukseen sekä sen peruutus, mikäli maksat auton vasta noudon yhteydessä.

Koe kaunis Etelä-Italia ja Vibo Valentia vuokra-autollasi

Vibo Valentia sijaitsee Italian eteläkärjessä, alle 100 kilometrin päässä Sisiliasta. Historiasta pitävälle kaupunki tarjoaa paljon elämyksiä, kuten vuoden 1000 tienoilla rakennettu Norman-Hohenstaufenin linna, joka mitä todennäköisimmin vielä seisoo Hipponian muinaisen akropoliksen eli korkealle rakennetun kaupungin kohdalla. Ja kun Italiassa ollaan, myöskään kaupungin ravintoloiden herkullista tarjontaa ei suinkaan kannata ohittaa. Vibo Valentiasta kannattaa myös lähteä pidemmille ajomatkoille ympäri Calabrian maakuntaa. Esimerkiksi lännen eli Tyrrhenianmeren puoleista rannikkoa pitkin ajamalla näkee kauniita maisemia, jotka ovat aivan kuin suoraan Homeroksen tarinoista. Ja tosiaan alle 100 kilometrin päässä odottaakin Sisilia. Kaikki tämä on ulottuvillasi Sixtin vuokra-autolla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service