Autonvuokraus
Ocho Rios
Piilota
Jamaika // Ocho Rios
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ocho Rios

Karibianmeren Ocho Rios on ulottuvillasi kaikkein näppärimmin, kun valitset sopivan ajoneuvon itsellesi Sixtin Autovuokraamosta ja pääset kartoittamaan tätä upeaa karibialaista saarivaltiota aivan omassa tahdissasi. Autonvuokraus kauttamme on sujuvaa ja ripeää, jotta pääset keskittymään matkastasi nauttimiseen Ochos Riosissa. Autovalikoimassamme on kattavasti erilaisia vuokra-autoja eri tarpeisiin ja mieltymyksiin, sillä asiakkaidemme tyytyväisyys on meille huipputärkeää. Löydät autokalustostamme niin henkilöautoja kuin maastureitakin, ja monipuolisista lisäpalveluistamme voit valita tarpeelliset sujuvoittamaan matkaasi. Jos sinulla on kysyttävää vuokrauksesta, voit kääntyä avuliaan asiakaspalvelumme puoleen viikon jokaisena päivänä. Valitse Sixt ja lähde karibialaisten rytmien siivittämänä unelmiesi lomalle!

 
 • Montego Bay Sangster Lentoas.

  Sixt Autonvuokraus
  Sunset Boulevard/The Queens
  . Montego Bay

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 15:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Montego Bay Ironshore

  Sixt Autonvuokraus
  Ironshore Industrial Estate
  . Jamaica

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Vuokra-autolla tutustut Karibian aarteisiin Ocho Riosiin ja Jamaikaan

Ocho Rios valloittaa kokeneenkin matkaajan, ja tutustut tähän upeaan kohteeseen ja sen lähiseutuun kätevästi hakemalla ajoneuvon käyttöösi Sixt Autovuokraamostamme. Meiltä löydät niin henkilöautot kuin farmaritkin tarpeistasi riippuen. Maasturilla selvität haastavimmatkin tieosuudet, ja laajoista lisäpalveluistamme löydät muun muassa GPS-navigaattorin pitämään sinut vielä paremmin oikealla tiellä. Kauttamme voit myös lisätä toisen kuljettajan tilaukseesi tai ottaa lisävakuutuksia, ja myös alle 25-vuotiaan on mahdollista vuokrata autokalustoamme. Otathan huomioon, ettei meidän ole mahdollista taata jotakin tiettyä mallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategoria.

Autonvuokraus on näppärä tapa liikkua Ocho Riosista syvemmälle Jamaikaan

Ocho Rios on Jamaikan pohjoisrannikolla sijaitseva kaupunki ja kuuluisa vesiputouksistaan ja upeasta luonnostaan. Voit harrastaa snorklausta ja muita vesiurheilulajeja, tai vain nauttia auringosta rannalla. Dolphin Covessa pääset uimaan delfiinien kanssa tai jopa paikallisten karibialaisten haiden, jos uskallat. Sinun kannattaa ehdottomasti käydä myös katsomassa Dunns Fallsin upea vesiputous, ja nauttia trooppisen luonnon rauhasta Fern Gullyn sademetsässä. Historiasta innostuneita voi kiinnostaa, että kaupungin lähellä sijaitsee espanjalaisia siirtomaavallanaikaisia rakennuksia täynnä oleva Columbus Park, missä Kristoffer Kolumbuksen sanotaan astuneen ensi kertaa maihin. Maan pääkaupunki Kingston sijaitsee sekin kohtuullisen ajomatkan päässä, ja reggae-musiikin faneja kiinnostaa varmasti Bob Marleyn synnyinkoti Nine Milessa. Jamaika tarjoaa hienoja nähtävyyksiä, ja Sixt varustaa sinut mielellään niitä katsomaan!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service