Autonvuokraus
Kenia
Piilota
Kenia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kenia: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Keniassa

Afrikassa vuokra-auto tulee todella tarpeeseen, sillä parhaimmat kohteet löytyvät yleensä kaupunkien ulkopuolelta. Julkisella liikenteellä kulkeminen voi olla hankalaa, eikä julkinen liikenne kata kovinkaan suurta aluetta. Autonvuokraus Keniassa onnistuukin helposti, kun otat autosi Sixtiltä. Meillä on kaksi toimipistettä Mombasassa ja kaksi toimipistettä Nairobissa. Molempien kaupunkien lentoasemat ovat edustettuina toimipisteidemme osalta. Autovalikoimaamme kuuluuvat niin henkilöautot, sedanit kuin maastoautotkin. Lisätarvikkeet, kuten GPS-navigaattori, tulevat varmasti tarpeeseen, joten muista lisätä kaikki tarvittava vuokraasi. Vuokra-auton varaus Keniasta hoituu joko nettisivuillamme tai sitten puhelimitse. Varaa auto ajoissa, jotta saat varmasti haluamasi tyyppisen auton. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton luokan.

Afrikan liikenne poikkeaa suomalaisesta

Afrikan ajokulttuuri eroaa huomattavasti suomalaisesta, joten alussa ajaminen voi tuntua hankalalta. Suurimpana erona ongelmia tuottaa vasemmanpuoleinen liikenne sekä se, että kuljettaja istuu auton oikealla puolella. Keniassa tieverkosto ei ole kovin kattava, eikä siitä pidetä hyvää huolta. Suurimmat tiet ovat yleensä kohtalaisessa kunnossa ja niitä voi ajaa melko huoletta. Varo kuitenkin kuoppia ja halkeamia tiessä. Ole myös valmistautunut siihen, että liikennesääntöjä ei aina noudateta pilkuntarkasti, eikä risteyksissä välttämättä ole liikennevaloja. Kun säilytät maltin ja olet tarkkana, niin autoilu sujuu taatusti hyvin.

Autonvuokraus Keniassa - lähde tutkimaan luontoa

Sixtin autovuokraamot Keniassa takaavat sen, että sinä saat vuokra-auton, olipa budjettisi tai käyttötarkoituksesi mikä tahansa. Autonvuokraus tulee enemmän kuin tarpeeseen Afrikassa. Autovuokraamomme Keniassa Mombasan kansainvälisellä lentoasemalla sekä Nairobin J. Kenyattan lentoasemalla antavat mahdollisuuden lähteä tutkimaan paikkoja jo heti koneen laskeutumisen jälkeen. Maa on tietenkin tunnettu upeasta luonnostaan ja safareistaan. Useat turistit käyvätkin sellaisella lomansa aikana. Tällä Itä-Afrikan valtiolla on kuitenkin paljon muutakin tarjottavaa. Maasta löytyy sekä valtavia miljoonakaupunkeja että runsaslukuinen määrä kansallispuistoja. Mombasa on tunnettu rannoistaan. Turistit palaavatkin sinne vuosi toisensa jälkeen viettämään rauhoittavaa rantalomaa. Safarikohteista tunnetuin taas on Masai Mara. Siellä voi bongata villieläimiä luonnollisessa ympäristössä. Sinun ei myöskään tarvitse ajaa kauas kaupungin keskustasta, jotta voit löytää kaunista ja vehreää luontoa. Voit lähteä samoilemaan ympäristöön. Kenian kansallispuistot tarjoavat monenlaisia reittejä, joissa voi kulkea ja ihastella vaikkapa monimuotoista lintukantaa, joka maasta löytyy. Ainoastaan mielikuvitus on rajana, sillä niin paljon tekemistä tästä maasta löytyy. Lähde vain rohkeasti elämäsi suurimpaan seikkailuun.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä