Autonvuokraus
Mombasa
Piilota
Kenia // Mombasa
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mombasa

Autonvuokraus Mombasassa on helppoa ja ripeää, kun valitset Sixt Autovuokraamon! Kattavassa autovalikoimassa on muun muassa henkilöautoja ja maastureita, joista voit valita mieleisesi ajoneuvon tarpeidesi mukaisesti. Autokalustomme laadukkuus ja turvallisuus on meille tärkeää ja panostamme sen kunnossapitoon. Voit siis turvallisin mielin luottaa vuokra-autoihimme matkallasi ja asiakaspalvelumme apuun viikon jokaisena päivänä. Vuokraus sujuu kätevästi joko netissä, mobiililaitteella sovelluksemme kautta tai itse kohteessa. Teemme parhaamme, jotta voimme auttaa sinua tekemään matkastasi mahdollisimman mieleenpainuvan kokemuksen!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Koe Mombasan taika ja Kenia Sixtin vuokra-autolla

Kun olet varannut lennot ja hotellit, Sixt Autovuokraamomme auttaa mielellään varustamaan sinut Mombasan matkallesi sopivalla ajoneuvolla. Vuokra-autolla pääset jouhevimmin etenemään kohteesta toiseen ja saat eniten matkastasi irti. Tarjoamme käyttöösi niin henkilöautot kuin farmarit, ja valikoimissamme on myös maastureita vaikeakulkuisempaa maastoa varten. Huomioithan ystävällisesti, ettei meidän ole mahdollista taata jotakin tiettyä mallia ajoneuvosta, vain kategoria. Paikallinen liikenne on suomalaiseen verrattuna jokseenkin kaoottisempaa, joten mukaan kannattaa pakata kärsivällisyyttä, ja vakuutuksen lisääminen varaukseesi on suositeltavaa. Tutustu myös muihin hyödyllisiin lisäpalveluihimme. Esimerkiksi GPS-navigaattori on aina hyvä valinta vieraammilla teillä liikkuessa, ja jos perheen pienin on matkassa mukana, on lastenistuin tietenkin välttämätön. Löydät verkkosivuiltamme lisätietoa tarjonnastamme, ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kysymyksissäsi.

Autonvuokraus Mombasassa vie sinut kiehtovalle matkalle Afrikkaan

Mombasa sijaitsee Intian valtameren rannalla ja on Kenian toiseksi suurin kaupunki. Valkohiekkaisista rannoistaan kuuluisa Mombasa on auringonpalvojille otollinen kohde, ja yksi sen suosituimmista rannoista on Diani Beach. Täällä voit harrastaa auringonoton lisäksi myös sukellusta ja kalastusta sekä tutustua merikansallispuistoon. Historiaa arvostavia kiinnostaa varmasti vanha kaupunki, jossa sijaitsee myös 1500-luvulta peräisin oleva Fort Jesusin linnake. Pistäydy Sixt Autovuokraamossamme Mombasassa hakemassa ajopeli käyttöösi, ja tutustu lähellä sijaitseviin Gedin raunioihin. Afrikassa ollessasi sinun kannattaa ehdottomasti tutustua paikalliseen luontoon ja eläimistöön, ja Shimba Hillsin luonnonsuojelualueella pääset näkemään muun muassa leopardeja, kirahveja, apinoita ja norsuja. Sixtin vuokra-autolla pääset kokemaan Afrikan parhaimmillaan!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä