Autonvuokraus
Mombasa Int. Airport
Piilota
Kenia // Mombasa // Mombasa Int. Airport
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mombasa Int. Airport: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Moi International Airport
  041 Mombasa KE +254-412313626
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MBA
Aukioloajat
ma. - su.06:30 - 24:00
Juhlapyhä06:30 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Mombasan kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Mombasan kansainvälisellä lentokentällä on nopeaa ja edullista, eikä sinun tarvitse lähteä etsimään autovuokraamoa kaupungin keskustasta. Sixt Autovuokraamosta Mombasan kansainväliseltä lentokentältä löydät helposti tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun, olitpa sitten työ- tai lomamatkalla. Nappaa vuokra-auto allesi Mombasan kansainväliseltä lentokentältä, ja pääset jatkamaan matkaasi heti laskeuduttuasi. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton, tilavan farmariauton tai varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Ole rohkeasti yhteydessä meihin, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun.

Autonvuokraus Mombasan kansainvälisellä lentokentällä

Mombasan lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi, minkä ansiosta saat auton käyttöösi heti, kun olet laskeutunut matkakohteeseen. Mombasan kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä MBA, sijaitsee hieman alle 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten matka sinne vie kentältä vain parikymmentä minuuttia. Autonvuokraus käy näppärästi Mombasan kansainvälisellä lentokentällä, ja voit huoletta ja nopeasti jatkaa matkaasi. Vuokra-auto allasi pääset tutustumaan Mombasaan, miten ja milloin haluat. Liikkuminen kaupungin ja majoituspaikkasi välillä onnistuu huolettomasti Sixt vuokra-autolla.

Tutustu kuumankosteaan Mombasaan mukavasti ilmastoidulla Sixt vuokra-autolla

Tämä Kenian eteläosassa sijaitseva miljoonakaupunki tuli suomalaisille tutuksi 70-luvulla Taiskan samannimisen hitin ansiosta. Autonvuokraus Mombasan kansainväliseltä lentokentältä on hyvä ensimmäinen askel kohti Mombasan todellista tuntemista. Vuokra-autolla pääset nimittäin vaivatta ympäri Mombasaa, ja mikä parasta, voit edetä oman matkasuunnitelmasi ja -aikataulusi mukaan.

Mombasa on Kenian toiseksi suurin kaupunki, heti Nairobin jälkeen. Mombasa on erinomainen rantalomakohde sen pitkien rantojen, turkoosin veden sekä Afrikan lämpimän auringon ansiosta. Kuuluisin ranta, Diani Beach, sijaitsee noin 30 kilometriä etelään Mombasasta ja toinen suosittu ranta, Bamburi Beach, noin 15 kilometriä pohjoiseen. Aivan Mombasan keskustassa sijaitsee portugalilaisten rakentama Fort Jesus -linnoitus, jonne pääsee vuokra-autolla muutamassa minuutissa. Afrikan kasvistoon ja eläimistöön puolestaan pääsee tutustumaan Haller Parkissa, jonne ajaa keskustasta hieman yli puolessa tunnissa. Jos eläimiä haluaa päästä katsomaan safarille, voi suunnaksi ottaa Masai Maran kuuluisan luonnonpuiston. Lähes 500 kilometrin matka luonnistuu Sixt vuokra-autolla turvallisesti, ja voit ihastella Kenian upeita maisemia matkallasi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:30 - 24:00
Juhlapyhä06:30 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mombasa Int. Airport MBA Moi International Airport 041 Mombasa -4.030928, 39.599104 +254-412313626

Sixt-toimipiste Mombasa Int. Airport MBA

Moi International Airport
041 Mombasa
 
Puhelinnro +254-412313626

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä