Autonvuokraus
Nairobi
Piilota
Kenia // Nairobi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nairobi

Panostamme Sixtillä siihen, että autonvuokraus on sujuvaa ja helppoa, jotta sinä voit tehdä matkastasi parhaan mahdollisen elämyksen Nairobissa. Vuokra-autolla pääset kaikkien näppärimmin nauttimaan paikallisista nähtävyyksistä ja luomaan juuri itsellesi tai perheellesi sopivat aikataulut. Voit vuokrata sopivan ajoneuvon jo etukäteen verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme. Runsas autovalikoimamme takaa sen, että asiakkaanamme saat valittua juuri omiin tarpeisiisi sopivan ajoneuvon. Löydät autokalustostamme niin henkilöautoja kuin maastureitakin, ja lisäpalveluistamme voit varata lisäherkkuja tilaukseesi. Näe Kenian parhaat puolet Sixtin vuokra-auton ohjauspyörän takaa!

 
 • Nairobi Lentoasema J. Kenyatta

  Sixt Autonvuokraus
  Airport Road 1
  00501 Nairobi

  ma. - su.08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Nairobi

  Sixt Autonvuokraus
  Off Limuru Road
  00200 Nairobi

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamomme palvelee Nairobissa ja verkkosivuillamme

Monella Nairobiin matkustavalla on mielessään kuuluisassa luonnonpuistossa vieraileminen, ja kun pistäydyt Sixt Autovuokraamossamme, autamme sinua mielellään valitsemaan sopivan ajoneuvon käyttöösi. Henkilöautolla karautat sujuvasti Nairobista luonnonpuistoon tai kohteesta toiseen, kun taas farmarista löytyy tilaa koko perheelle ja matkatavaroillenne. Maasturilla selvität haasteellisemmankin maaston leikiten. Saat kätevästi valittua ajoneuvon kategorian vaikka jo etukäteen netissä, mutta otathan huomioon, että emme pysty lupaamaan tiettyä merkkiä. Liikenne Nairobissa on suomalaiseen verrattuna hivenen railakkaampaa, joten mukaan kannattaa pakata aimo annos kärsivällisyyttä, ja vakuutusten lisääminen varaukseen on myös suositeltavaa. Lastenistuin ja GPS-navigaattori tuovat osaltaan lisää turvaa matkantekoosi. Verkkosivuiltamme löydät helposti lisätietoa niin palveluistamme kuin vuokra-autoistammekin.

Koe Nairobi ja sen luonnonpuisto Sixtin vuokra-autolla

Nairobi on mielenkiintoinen metropoli Afrikassa, joka yhdistelee kenialaista kulttuuria ja länsimaisia vaikutteita värikkäänä yhdistelmänä. Usealle turistille Nairobi on portti Afrikkaan ja etappi matkalla Nairobin kansallispuistoon katsomaan leijonia, norsuja ja muita savannin eläimiä. Kaupungissa on myös näkemisen arvoisia kohteita, kuten Karen Blixenin museo tai siirtomaahistoriasta ammentava Kenian kansallismuseo. Maasai-marketissa pääset ostamaan perinteisiä masai-tuotteita ja maan tapaan tinkimään hinnoista ja Giraffe Centerissä syöttämään kirahveja. Kaupungissa on vilkas yöelämä ja sitä kutsutaankin Afrikan parhaaksi bilekaupungiksi. Autonvuokraus Nairobissa mahdollistaa kansallispuiston lisäksi myös Kenian tutkimisen laajemmin, sillä näppärän ajomatkan päässä sijaitsee myös esimerkiksi Masai Maran kansallispuisto, jossa pääset tutustumaan myös Masai-kyliin. Ota vuokra-auto allesi ja lähde tutkimaan paikallisia kyliä, ja näet Afrikkaa aidoimmillaan.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä