Autonvuokraus
Nairobi Lentoasema J. Kenyatta
Piilota
Kenia // Nairobi // Nairobi Lentoasema J. Kenyatta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Nairobi Lentoasema J. Kenyatta: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airport Road 1
  00501 Nairobi KE +254-724001111
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: NBO
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Jomo Kenyattan kansainvälisellä lentokentällä

Mikäli matkasi määränpäänä on Nairobi, Jomo Kenyattan kansainvälisen lentokentän Sixt Autovuokraamosta käsin on mitä kätevintä aloittaa reissusi. Kenian suurin lentokenttä on nimetty maan ensimmäisen presidentin Jomo Kenyattan mukaan ja löydät sen lähistöltä Sixt Autovuokraamon, jonka ystävällinen ja päivittäin palveleva henkilökunta auttaa sinut matkaan kohti Nairobia. Noin 15 kilometrin matka lentokentältä kaupungin keskustaan sujuu joko näppärällä henkilöautolla, tilavalla farmarilla tai vaikeampaankin maastoon pystyvällä maasturilla. Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai verkkosivujemme kautta, ja voimme varata juuri sinulle sopivan kulkupelin. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Jomo Kenyattan kansainvälisellä lentokentällä

Ota allesi Sixt vuokra-auto aivan Nairobin lentokentän eli Jomo Kenyattan kansainvälisen lentokentän, lyhennettynä NBO, kupeesta ja jatkaa matkaa kohti Nairobin keskustaa. Näin ollen pääset auton rattiin heti lennolta saavuttuasi ilman, että sinun tarvitsisi matkustaa ensin taksilla kaupungin keskustaan vuokraamoa etsimään. Palvelemme kaikkina päivinä ja auton vuokraus sekä palautus onnistuvat myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Meiltä saat allesi uudenkarhean, nykyaikaisen vuokra-auton, jolla Nairobiin ja sen lähiseutuihin tutustuminen onnistuu sekä turvallisesti että tyylikkäästi. Matkaa Nairobin keskustaan on noin 20 kilometriä ja sen voit taittaa Sixt vuokra-autolla oman mielesi mukaan. Autonvuokraus Jomo Kenyattan kansainvälisellä lentokentällä sujuu nopeasti ja vaivattomasti ja pääset aloittamaan seikkailusi jo tuota pikaa.

Seikkaile vapaasti Nairobissa vuokra-autolla

Nairobi on Kenian pääkaupunki ja siellä asuu yli kolme miljoona ihmistä, tehden siitä yhden Afrikan suurimmista kaupungeista. Nairobissa riittää tehtävää ja nähtävää kaikenikäisille, erityisesti luonnosta kiinnostuneille matkustajille. Autonvuokraus Jomo Kenyattan kansainväliseltä lentokentältä on varteen otettava vaihtoehto liikkumistarpeittesi tyydyttämiseksi. Liikkuminen kaupungissa, sen lähialueilla ja majoituspaikkasi välillä luonnistuu edullisesti vuokra-autolla. Pääset alle tunnissa Nairobin kansallispuistoon ihastelemaan Afrikan kasvistoa ja eläimistöä. Nairobin kirahvipuistoon puolestaan matkaa on noin 15 kilometriä, David Sheldrickin elefanttien ja sarvikuonojen orpokotiin 20 kilometriä ja käärmepuistoon vain pari kilometriä kaupungin keskustasta. Masai Maran kuuluisaan kansallispuistoon pääset noin kuudessa tunnissa, mutta matka taittuu ilmastoidulla Sixt vuokra-autolla leppoisasti, samalla upeita maisemia ihaillen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Nairobi Lentoasema J. Kenyatta NBO Airport Road 1 00501 Nairobi -1.319015, 36.927452 +254-724001111

Sixt-toimipiste Nairobi Lentoasema J. Kenyatta NBO

Airport Road 1
00501 Nairobi
 
Puhelinnro +254-724001111

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä