Autonvuokraus
Korean tasavalta
Piilota
Korean tasavalta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Korean tasavalta: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtiltä Korean tasavallassa

Sixt autovuokraamon Korean tasavallassa löydät maan suurimmista kaupungeista sekä lentoasemien yhteydestä. Tarjoamme kattavan valikoiman vuokra-autoja kilpailukykyiseen hintaan suosituimmilta automerkeiltä. Lisäksi tarjoamme kattavat toimipisteiden aukioloajat sekä osaavan asiakaspalvelun, joka mielellään auttaa sinua kysymyksissä koskien autonvuokrausta Korean tasavallassa. Valikoimastamme voit valita esimerkiksi kompaktin sedanin, joka on loistava vaihtoehto suurkaupungien vilskeeseen tai isommalle porukalle sopivan minibussin, jolla liikutte koko porukka helposti paikasta toiseen yhdessä. Sixt autovuokraamot Korean tasavallassa tarjoavat myös farmarimallit, jotka sopivat hyvin koko perheelle sekä citymaasturit, joilla liikut myös haastavammassa maastossa kaupungin ulkopuolella. Mikäli kaipaat luksusta, muista tutustua valikoimaamme urheilu- ja avoautoja. Sixt autonvuokraus Korean tasavallassa tarjoaa myös premium-mallit. Otathan kuitenkin huomioon että emme varausvaiheessa voi taata tiettyä automallia, ainoastaan valitsemasi autokategorian. Tutustu valikoimaan vuokra-autoja sekä hyödyllisiä lisäpalveluja nettisivuillamme. Varaa vuokra-auto Korean tasavallassa helposti netistä!

Ajokulttuuri Korean tasavallassa

Ajokulttuuri Korean tasavallassa poikkeaa hieman kotimaassa totutusta, joten on hyvä tutustua etukäteen maan liikennesääntöihin. Maassa on oikeanpuoleinen liikenne ja turvavöiden käyttö on pakollista. Maassa on hyvä tieverkosto, joka on todella hyvässä kunnossa. Moottoritiet ovat maksullisia tietullien muodossa, suurimmissa kaupungeissa saattaa olla vain muutama uloskäynti moottoritieltä, joten reitti on hyvä suunnitella etukäteen. Tiekyltit ovat myös englanniksi, joten ajaminen on helppoa. Liikennenopeudet vaihtelevat taajamien 60km/h ja moottoritien 100km/h välillä. Nopeusrajoituksia kannattaa noudattaa sillä nopeuksia kontrolloidaan kameroiden avulla. Moottoriteillä vasemmalla puolella sijaitsevat kaistat on tarkoitettu erityisesti ruuhka-aikoina busseille ja ne on maalattu sinisellä. Maassa on myös tavallista että poliisi ajaa valot vilkkuen, se ei läheskään aina tarkoita että sinun tarvitsee pysähtyä. Paikalliset ajavat yleensä melko nopeasti ja yrittävät ehtiä ajamaan eteenpäin ennen kuin valot vaihtuvat. Autonvuokraus Korean tasavallassa on loistava tapa aloittaa maahan tutustuminen!

Pääkaupunki Soul ja sen ympäristö

Maan pääkaupunki Soul on metropoli, joka tarjoaa niin vanhaa kulttuuria kuin myös uusinta teknologiaa. Kaupungista löydät upeita palatseja, joista tutustumisen arvoisia ovat esimerkiksi, Gyeongbok-gungn sekä Changdeok-gun, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Pääkaupungin läheisyydestä, noin tunnin ajomatkan päästä löytyy myös Mount Bukham, joka tarjoaa upeita vaellusmaastoja. Lisäksi kaupungin läheisyydestä löytyy useita eri puistoja joiden yhteydessä on monesti myös museo, kuten kaupungin symboli Namsam park sekä Olympic park, jossa on järjestetty olympialaiset. Jos puolestaan suuntaat maan eteläosaan kannattaa tutustua 1300 vuotta sitten rakennettuun Beomeosa Temppeliin, joka sijaitsee Busan kaupungissa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service