Autonvuokraus
Busan Gimhae Lentoasema
Piilota
Korean tasavalta // Busan // Busan Gimhae Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Busan Gimhae Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 108 Gonghangjinip-ro
  46718 Busan KR +82-519418351
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PUS
Sixt-toimipiste: 1292
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 21:00
Juhlapyhä09:00 - 21:00
 
 
 • vuokra-auto toimipisteessä Busan Gimhae Lentoasema
 • vuokra-auto toimipisteessä Busan Gimhae Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Busan-Gimhaen kansainvälisellä lentokentällä

Matkatessasi Busaniin voit hankkia kätevästi vuokra-auton Busan-Gimhaen kansainvälisen lentokentän Sixt Autovuokraamosta, minkä ansiosta voit lähteä suoraan lentokentältä tutustumaan kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Autonvuokraus Busan-Gimhaen kansainvälisellä lentokentällä mahdollistaa sen, että voit vuokrata käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan autotyypin. Olitpa sitten loma- tai työmatkalla, voit valita näppärän kokoisen henkilöauton, tilavan farmariauton, hulppean urheilu- tai avoauton taikka käytännöllisen maastoauton. Kaikki nämä autotyypit ovat saatavilla Busan-Gimhaen kansainvälisellä lentokentällä sijaitsevassa Sixt Autovuokraamossamme. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Busan-Gimhaen kansainvälisellä lentokentällä

Busan-Gimhaen kansainvälinen lentokenttä, jonka lyhennetty nimi on PUS, sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja ajomatka autolla lentokentältä kaupungin keskustaan vie noin puolisen tuntia. Autonvuokraus Busan-Gimahaen kansainvälisellä lentokentällä onnistuu vaivatta ja saat auton käyttöösi heti matkakohteeseen päästyäsi. Palvelemme kaikkina viikonpäivinä ja auton vuokraus ja palautus ovat mahdollisia myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Saapumisportin 2 läheisyydessä sijaitsevalta palvelutiskiltämme saat lisätietoa vuokra-autoistamme ja edullisista hinnoistamme.

Sixt vuokra-autolla kiehtovaan Etelä-Koreaan

Busan on Etelä-Korean toiseksi suurin kaupunki, heti pääkaupunki Soulin jälkeen. Tämä metropolikaupunki sijaitsee maakuntajaon ulkopuolella Etelä-Korean kaakkoisosassa, Japaninmeren ja Koreanmeren rannalla. Rantalomakohteena Busan on kiehtova ja Haeundaen ranta on koko Etelä-Korean tunnetuin ruskettumispaikka. Matka rannalle sujuu leppoisasti ilmastoidulla vuokra-autolla keskustasta noin tunnissa. Rannalla loikoilun lisäksi itseään voi hemmotella täällä lukuisissa kaupungin kylpylöissä, kuten Shinsegae Centum City -kompleksin valtavassa hyvinvointikeskuksessa. Pahimpaan koti-ikäväänkin löytyy täältä ratkaisu, nimittäin sauna.
Henkistä hyvinvointia voi etsiskellä esimerkiksi upeista ja harmonisista buddhalaisista temppeleistä. Beomosan ja Seokbulsan temppelit sijaitsevat molemmat noin tunnin matkan päässä kaupungin keskustasta, ja Haedong Yonggungin temppeliin matka vuokra-autolla kestää noin puolitoista tuntia. Luontoihmisillekin löytyy Busanista kiehtovia kohteita, kuten Yongdusan puisto, jossa sijaitsevasta tornista on mahtavat näkyvät kaupungin yli. Matkaa puistoon on kaupungin keskustasta noin puoli tuntia. Sixt vuokra-autolla pääset pidemmillekin matkoille niin halutessasi. Autovuokraus Sixt Autovuokraamosta on edullinen ja toimiva ratkaisu kaiken tyyppisille matkailijoille. Ota rohkeasti yhteyttä niin seikkailusi voi alkaa.


( Toimipistevastaava )

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 21:00
Juhlapyhä09:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Busan Gimhae Lentoasema PUS 108 Gonghangjinip-ro 46718 Busan 35.172635, 128.946824 +82-519418351 +82-519418352

Sixt-toimipiste Busan Gimhae Lentoasema PUS

108 Gonghangjinip-ro
46718 Busan
 
Puhelinnro +82-519418351
Faksi +82-519418352

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä