Autonvuokraus
Jeju-si
Piilota
Korean tasavalta // Jeju-si
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Jeju-si

Sixt Autovuokraamo Jeju Sissä tarjoaa asiantuntevaa palvelua autonvuokrausasioissa, kun matkasi suuntaa kohti Koreaa. Kauttamme on saatavilla hyvin laaja autokalusto ajoneuvoja, joiden joukosta löydät varmasti matkaasi parhaimmin tukevan vaihtoehdon. Tutustu ajankohtaiseen ja saatavilla olevaan valikoimaan verkkosivuillamme. Tarjolla on erikokoisia henkilöautoja, farmareita, urheilu- ja avoautoja, maastoautoja sekä ajoneuvoja isommillekin ryhmille. Jos autonvuokrauksessasi ilmenee kysymyksiä, etkä löydä verkkosivuiltamme vastauksia, olethan rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme ja autamme sinua tyytyväisyytesi varmistamiseksi.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Palveleva Sixt Autovuokraamo Jeju Sissä

Autonvuokraus Jeju Sin Sixt Autovuokraamossa on helppoa ja vaivatonta. Löydät saatavilla olevat ajoneuvot verkkosivuiltamme, merkitset ajankohdan ja teet varauksen. Huomioithan, että Sixt voi taata tietyn autokategorian, mutta ei tiettyä automerkkiä ja -mallia. Laajan vuokra-autojen valikoimamme lisäksi tarjoamme myös kattavan valikoiman lisäpalveluja. Jeju Sin kaupunkiin tutustuminen käy helpoiten lisäämällä vuokra-autoosi lisäpalveluna navigaattorin, johon syötät vain osoitteita ja saat keskittyä nauttimaan ajamisesta. Jos matkustat pienten lasten kanssa, sinun ei suinkaan tarvitse kuljettaa turvaistuimia mukanasi matkalle, vaan saat ne helposti meiltä Sixt Autovuokraamosta, lisäämällä ne näppärästi varauksellesi. Meiltä löytyy myös kattava valikoima erilaisia vakuutuksia vahingon varalle, sekä paketteja alle 25-vuotiaille kuljettajille. Jos matkustat isomman ryhmän kanssa, matkantekoanne helpottanee, jos lisäätte varauksellenne muitakin kuljettajia, niin voitte jakaa ajovuoroja ryhmän kesken.

Lähellä kaikkea Jeju Sissä

Jeju Si on kaupunki Jejun provinssissa Etelä-Koreassa ja sen lisäksi myös isoin kaupunki Jejun saarella, jolla sijaitsee myös Jejun kansainvälinen lentokenttä. Korean peninsulassa sijaitsevalla saarella on miellyttävä ja lämmin ilmasto ympäri vuoden, mikä tekee siitä ihanteellisen matkakohteen. Vuokra-auto allasi otat kaiken irti matkallasi Jeju Sihin, sillä kuljet kokonaan omien aikataulujesi mukaisesti, vailla huolta julkisesta liikenteestä.

Kaupunki on tunnettu matkakohde Aasiassa lukuisine hotelleineen ja kasinoineen. Jopa 9,9 miljonaa matkustajaa matkasi Soulin ja Jejun välillä vuonna 2011, ja kaupunkiin matkustaa noin 10 miljoonaa matkustajaa joka vuosi. Jejun satama on yksi alueen tärkeimmistä turistivirtoja ohjaavista paikoista saarella. Voit tutustua Jejun nähtävyyksiin, ravintoloihin ja lukuisiin ostosmahdollisuuksiin parhaiten Sixt Autovuokraamon vuokra-auton avulla, etkä missaa mitään tästä upeasta kaupungista ja sen mahtavista maisemista.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service