Autonvuokraus
Jeju Kansainvälinen Lentoasema
Piilota
Korean tasavalta // Jeju-si // Jeju Kansainvälinen Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Jeju Kansainvälinen Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 58-7, Yonghae-ro, Jeju-si
  63115 Jeju KR +82-648051500
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CJU
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Jeju-sin kansainvälisellä lentokentällä

Jos matkakohteenasi on kauniinkaru Jeju-si, kannattaa sinun vuokrata auto Sixt Autovuokraamosta Jeju-sin kansainväliseltä lentokentältä. Näin pääset tutkimaan Jejun kiehtovaa saarta, josta yli puolet kuuluu Jeju-sin kaupunkiin. Tarjoamme käyttöösi uudet, nykyaikaiset vuokra-autot edullisin hinnoin. Valikoimastamme löytyy varmasti juuri sinulle sopiva vuokra-auto, jolla pääset stressittömästi tutustumaan tähän Etelä-Korean paratiisisaareen. Parhaiten saat vuokrauksen hoidettua joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa yhdessä matkasi suunnittelun.

Autonvuokraus Jeju-sin kansainvälisellä lentokentällä

Jeju-sin kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä CJU, sijaitsee Jejun saarella Etelä-Koreassa. Löydät Sixt Autovuokraamon vain parinkymmenen minuutin kävelymatkan päästä Jeju-sin kansainvälisestä lentokentästä. Kulje vain ulos tuloportista viisi ja suuntaa liikennevaloista oikealle. Autonvuokraus Jeju-sin kansainvälisen lentokentän välittömästä läheisyydestä mahdollistaa sen, että pääset joustavasti ja oman aikataulusi mukaan sekä majoituspaikkaasi että tutkimaan saaren nähtävyyksiä. Valikoimaamme kuuluvat ketterät henkilöautot, tilavammat farmarit, näyttävät urheilu- ja avoautot sekä vaativampaankin maastoon sopivat maasturit. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia.

Nauti Jejun kauniista saaresta - hanki matkasi ajaksi Sixtin vuokra-auto

Autonvuokraus Jeju-sin kansainvälisellä lentokentällä helpottaa matkustamista ympäri Jejun saarta, jonka pinta-ala on alle 2000 neliökilometriä. Vuokra-auto allasi voit jopa lähteä muutaman päivän mittaiselle koko saaren kiertoajelulle niin halutessasi. Jeju-si sijaitsee tuliperäisellä Jejun saarella Korean niemimaan eteläpuolella. Jeju-sin kaupunki kattaa hieman yli puolet saaren pinta-alasta. Kaupungissa liikut vaivattomasti vuokra-autolla ja pääset oman aikataulusi mukaisesti katsomaan kiehtovia nähtävyyksiä. Matkaa esimerkiksi alle tunnissa tutkimaan Jejun kivipuistoa, dinosauruspuistoa tai Yakchunsan temppeliä.

Alle kahden tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta sijaitsee myös jännittävä, kolmesta valtavasta labyrintistä koostuva Gimnyeong Maze land sekä laavatunnelisto Manjanggu. Saaren keskellä kohoaa Korean korkein vuori Hallasan, jonka keskellä puolestaan sijaitsee kraatterijärvi. Sammunut tulivuori ja sitä ympäröivä kansallispuisto ovat saaren suosituimpia nähtävyyksiä. Matkan näihin nähtävyyksiin taitat Sixt vuokra-autolla hieman yli tunnissa Jeju-sin kansainväliseltä lentokentältä. Autonvuokraus Jeju-sin kansainvälisellä lentokentällä on loistava tapa tutustua tähän korealaisten suosimaan häämatkakohteeseen joustavasti ja kokonaan oman aikataulusi mukaisesti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Jeju Kansainvälinen Lentoasema CJU 58-7, Yonghae-ro, Jeju-si 63115 Jeju 33.511924, 126.502831 +82-648051500

Sixt-toimipiste Jeju Kansainvälinen Lentoasema CJU

58-7, Yonghae-ro, Jeju-si
63115 Jeju
 
Puhelinnro +82-648051500

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä