Autonvuokraus
Adamas
Piilota
Kreikka // Adamas
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Adamas

Autonvuokraus Sixt Adamasissa houkuttelee mieleenpainuvalle saarikierrokselle kreikkalaiselle, Venuksen saareksikin kutsutulle Milos-saarelle. Autokalustomme uudet ja laadukkaat henkilöautot ja farmarit sopivat niin työmatkalaisille kuin lomamatkalaisillekin. Perheen yhteiselle helpolle lomalle sopivat mainiosti tilavat farmarit, jonka kyydissä kulkevat matkatavarat, eväät ja ostokset. Taloudelliset sedanit kuljettavat kyydissään sinut ja ystäväsi, ja ehditte kokea enemmän lumoavalla saarella. Tutustu autovalikoimamme ajoneuvoihin näppärästi internetissä ja tee varaus jo tänään!

 
 • Paros Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  10th km of Perifereiaki Odos
  84400 Paros

  ma. - su.09:00 - 18:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Thíra Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Road Messaria, Ancient Thira
  84700 Santorini

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Paros Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Christou Konstantopoulou
  84400 Paros

  ma. - su.08:30 - 19:30
  Juhlapyhä08:30 - 19:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Santorini Fira

  Sixt Autonvuokraus
  25th March street
  847 00 Santorini

  ma. - su.10:00 - 18:00
  Juhlapyhä10:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Adamas - ja koet saarimatkallasi enemmän

Tutustu pieneen mutta ihastuttavaan Miloksen saareen ja Adámantasin kylään, joka tunnetaan myös nimellä Adamas, nautinnollisen vaivattomasti ja mukavasti Sixt Autovuokraamo Adamasin ajoneuvoilla. Voit tehdä varauksen helposti internetissä, vaikkapa kotisohvalla rentoutuen, ja tarkistaa samalla viimeisimmät tarjouksemme. Tutustu samalla myös hyödyllisiin lisäpalveluihin, jotka tekevät matkasta täydellisen. Lasten turvallista matkaa varten valikoimassamme ovat lastenturvaistuimet, vieraammille tieosuuksille navigointiin GPS-navigaattori ja lisäturvapalvelut luovat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Otathan ystävällisesti huomioon ajoneuvoa varatessasi, että Sixt takaa ainoastaan ajoneuvokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Valitse vuokra-auto Adamasissa ja anna seikkailun viedä!

Venuksen Kreikka, ja ihastuttavan pieni Miloksen saari mukaanlukien Adamas, on helpointa ottaa haltuun ottamalla ohjelmaan autonvuokraus. Olipa määränpäänäsi sitten suositun, mutta silti rauhallisen Kleftiko-rannan turkoosinsiniset aallot tai pieni ja idyllinen kalastajakylä Klima, on matkanteko miellyttävää, kun kaikki tarvittava rantavarusteista lastenvarusteisiin kulkevat vaivatta mukana. Saaren pienet kylät houkuttelevat rauhallisella elämäntyylillään, ja veneretket täydentävät saareen tutustumista. Koko perheellekin suositeltava nähtävyys ovat erilaiset luolaretket, jotka ovat vertaansa vailla. Saarella on myös historiaa, ja kaunis ja erikoinen nähtävyys sijaitsee vain noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Adámantasista. Kyseessä on vanha, roomanaikainen teatteri Tripitissä. Teatteri itsessään on upea nähtävyys, ja paikka jossa se sijaitsee, antaa oman kauniin lisän muistojen kuviin. Historialliselle päiväretkelle voi lisätä myös ainutlaatuiset katakombit, joita voit käydä ihastelemassa Tripitin kylän lounaispuolella.

Yritysmatkailu saaren rauhalliseen menoon onnistuu hienosti, kun otat yhteyttä asiantuntevaan ja ystävälliseen Sixt yritysasiakaspalveluun. Laadukkaiden ajoneuvomme kyydissä kuljetat seurueesi pikkukylien kalaravintoloihin ja tärkeisiin liikeneuvotteluihin. Otathan yhteyttä jo tänään, niin teemme kilpailukykyisen autonvuokraustarjouksen Adamasin matkallenne!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service