Autonvuokraus
Agios Nikolaos
Piilota
Kreikka // Agios Nikolaos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Agios Nikolaos

Oliivien suurtuottaja ja Kreikan suurin saari, Kreeta, tulee parhaiten tutuksi ottamalla matka-ohjelmaan mukaan autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Agios Nikolaoksesta. Saarella on valtavasti koettavaa ja nähtävää ja sinä tietenkin päätät, mihin Sixt vuokra-autosi suuntaat. Koe ajamisen nautinto sekä vapaus valita reitit ja pysähtymispaikat, ja valitse uusista ja korkealuokkaisista ajoneuvoista juuri sinulle sopivin. Sixt Autovuokraamo Agios Nikolaoksen laajaan autovalikoimaan kuuluvat mm. perheille sopivat tilavat farmarit, rajatun budjetin matkaajille taloudelliset sedanit sekä luksusta kaipaaville, vaikkapa häämatkalaisille, upeat urheilu- ja avoautot.

 
 • Kreeta Heraklion Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  ma. - su.07:00 - 00:30
  Juhlapyhä07:00 - 00:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Kreeta Heraklion

  Sixt Autonvuokraus
  93. Ikarou Ave.N.Alikarnassos
  716 01 Heraklion

  ma. - su.08:00 - 21:00
  Juhlapyhä08:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Kreeta Heraklion Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Agios Nikolaosissa käytännöllisillä lisäpalveluilla

Sixt Autovuokraamo Agios Nikolaos on ystävällisen ja osaavan palvelun autovuokraamo. Varauksen voit tehdä kätevästi internetissä, jo kotisohvalla matkaa suunnitellessasi. Samalla näet viimeisimmät tarjouksemme ja käytännölliset lisäpalveluvaihtoehdot. Mikäli matkustat lasten kanssa, voit varata etukäteen turvalliset lastenturvaistuimet, tai jos tulevat tieosuudet arveluttavat, auttaa GPS-navigaattori perille. Lisäturvapalvelut luovat rauhallisempaa mieltä mahdollisten yllättävien tilanteiden varalle, ja ajamisen nautintoa voit jakaa muillekin lisäkuljettajapalvelun avulla. Otathan huomioon ajoneuvoa varatessasi, että takaamme ainoastaan ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Anna renkaiden kuljettaa sinut vuorten yli leprasaarelle, hippikylään ja kaikkialle!

Kreikan suurin saari, Kreeta, ja sen kirkkaiden vesien Agios Nikolaos, ovat todellinen Välimeren helmi kaikille matkailijoille. Liikematkalaiset saavat kestitä täällä vieraitaan toinen toistaan maukkaammissa ravintoloissa, vaikkapa kreetalaista salaattia ja tsikoudiaa nauttien. Sixt Autovuokraamo Agios Nikolaoksen laatuajoneuvoilla kuljetat seuruettasi mukavasti nähtävyydestä, ravintolasta ja golf-kentältä toiseen. Liikeneuvottelut eivät voisi enää tämän helpommin sujua!

Koko perhe nauttii varmasti kreetalaisista mauista, erikoisesta Spinalongan saaresta, joka toimi aikanaan lepraan sairastuneiden karanteenipaikkana, sekä pienen ajomatkan päässä sijaistevasta paratiisiranta Voulismasta. Autonvuokraus Agios Nikolaosissa mahdollistaa koko perheen näppärän liikkumisen paikasta toiseen, ja samalla voit kuljettaa huoletta mukanasi kaikki tarvittavat rantavarusteista lastenhoitotarvikkeisiin. Kreeta houkuttelee hullutteluun, ja niinpä ystävysten kannattaakin suunnata vuokra-autonsa kohti Matalaa, Etelä-Kreetan hippikylää. Nimityksensä paikkakunta on saanut historiallisista luolista, jonne hipit tykkäsivät mennä asustelemaan 1960- ja 1970 -luvulla. Noin 133 kilometrin matka Matalaan kannattaa, sillä maisemat ovat hienot, rantaa hivelee hiekkaranta ja ravintoloista saa maukkaita annoksia. Kreeta antaa paljon, kun uskallat antaa Sixtin vuokra-auton viedä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service