Autonvuokraus
Antimachia
Piilota
Kreikka // Antimachia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Antimachia

Sixt Autovuokraamo Antimachia tarjoaa autonvuokrauksen asiantuntemusta. Kauttamme on saatavilla kattava valikoima erilaisia vuokra-autoja, joista löydät varmasti juuri teille sopivan ajoneuvon. Tutustu ajankohtaiseen ja saatavana olevaan valikoimaan suoraan verkkosivuillamme. Vuokrattavissa on erikokoisia henkilöautoja, farmareita, katumaastureita ja urheiluautoja. Sixt Autovuokraamo ei voi taata tiettyä automerkkiä ja mallia, vaan tietyn autokategorian. Saatavuus vaihtelee ajankohdasta riippuen. Jos et löydä autonvuokraukseesi liittyen vastauksia verkkosivuiltamme, autamme mielellämme myös puhelimitse.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Palveleva Sixt Autovuokraamo Antimachiassa

Autonvuokraus Antimachian Sixt Autovuokraamossa on todella vaivatonta. Voit tutustua saatavilla oleviin ajoneuvoihin verkkosivuiltamme, lukitset ajankohdan ja varaat ajoneuvon suoraan verkosta. Laajan vuokra-autovalikoimamme lisäksi tarjoamme myös kattavan valikoiman lisäpalveluita. Kosin saareen tutustumista helpottaa jos lisäät varauksellesi esimerkiksi navigaattorin, jonka avulla voit keskittyä ajamiseen. Perheen kanssa matkustaessa sinun ei tarvitse kuljettaa turvaistuimia mukanasi, vaan voit lisätä ne varauksellesi ja saada ne helposti meiltä Sixt Autovuokraamosta. Jos matkustat isommassa ryhmässä, niin voitte jakaa ajovuoroja lisäämällä varauksellenne lisää kuljettajia. Turvallisuudestakaan ei tarvitse tinkiä, lisäät vain vakuutuksen varauksellesi.

Lähellä kaikkea Antimachiassa

Antimachia on Kosin saarella Kreikassa sijaitseva pieni kaupunki lähellä Kosin kansainvälistä lentokenttää. Kaupungissa on vain noin 2 500 asukasta. Koko Kosin saari on kooltaan vain noin 40 x 8 kilometriä ja Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla voit aloittaa saareen tutustumisen Antimachian keskiaikaisesta, venetsialaisten rakentamasta linnasta, joka löytyy heti kaupungin laidalta. Kosin saaren pääkaupunki Kos on vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Sieltä löydät alueen hienoimman vanhan kaupungin, lukuisia antiikin ajan raunioita, kirkkoja ja ravintoloita ja jos saari kyllästyttää, niin voit napata lautan muille Kreikan saarille tai vaikka Turkkiin. Toinen tutustumisen arvoinen kohde on Tigakin kaupunki, myös noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Tigakista löydät koko saaren kauneimman rannan. Voit myös suunnata etelään, kohti Kefalosta, jonne matkaa tulee noin 15 kilometriä. Kefaloksessa pääset tutustumaan tyypilliseen kylämiljööseen ja upeisiin rantoihin. Koko Kosin saaren muut lukuisat rannat, ravintolat ja ostosmahdollisuudet tutkit parhaiten vuokra-auton avulla. Liikuit sitten yksin, ryhmässä tai perheen kesken, niin Sixt Autovuokraamosta löydät varmasti itsellesi ajoneuvon matkantekoasi helpottamaan.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service