Autonvuokraus
Athen Peristeri
Piilota
Kreikka // Athens // Athen Peristeri
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Athen Peristéri: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Kifissou Ave. 138-140
  121 31 Athens GR +30-2105770006
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: ATHC03
Aukioloajat
ma. - pe.08:30 - 16:30
 
 

Heittäydy vuokra-autoilun hurmaan Sixt Ateena Peristérin avustamana

Kun matkaohjelmaan kuuluu autonvuokraus, Ateena Peristérin Sixt-toimipisteemme antaa sinulle avaimet vaivattomaan matkailuun Ateenassa. Sixt Autovuokraamo Ateena Peristéri sijaitsee nimensä mukaisesti Peristérissa, Ateenan metropolialueella. Mikäli saavut Sixt Ateena Peristériin bussin avulla, löytyy Kifisoksen bussiasema vain kivenheiton päässä toimipisteeltämme. Sixtin helppokäyttöisen varauspalvelun avulla koko autonvuokraus Ateenan Peristériin suuntautuvalla matkalla sujuu vaivattomasti.

Noudettuasi vuokra-auton Ateena Peristérista jatkat matkaasi helposti esimerkiksi Kifissou-tietä pitkin, josta pääset jatkamaan edelleen Ateenaan tai halutessasi vaikkapa lähikaupunkeihin, kuten merelliseen Pireukseen. Jos olet Ateenassa lomamatkalla ja tarkoituksenasi on ihastella Ateenan ja sen lähialueen kauneimpia nähtävyyksiä, vuokra-auton avulla elämykset ovat ulottuvillasi omien aikataulujesi mukaan. Myös työmatkalaisen on helppo sovittaa liiketapaamiset ja kiinnostavissa kohteissa vierailut kalenteriinsa, sillä vuokra-auto mahdollistaa sujuvan liikkumisen juuri silloin kuin itse haluat.

Olitpa liikkeellä Kreikassa sitten yksin, kaksin tai isommalla seurueella, löydät Sixtiltä omiin puitteisiisi soveltuvan vuokra-ajoneuvon. Onko luvassa tärkeä liiketapaaminen tai haluatko muuten vain lisätä matkaasi ripauksen ylellisyyttä? Premium-luokan suorituskykyisillä vuokra-autoillamme matkustat tyylikkäästi niin konferensseihin kuin nähtävyyksiä ihailemaankin. Budjettimatkailijalle ja Ateenan kapeilla kaduilla ajavalle tarjoamme kompaktit ja mukavat henkilöautot. Isomman seurueen matkustustarpeisiin puolestaan suosittelemme tilavia minibussejamme, joilla kuljetat jopa yhdeksän hengen seurueet ja matkatavarat kätevästi paikasta toiseen.

Sixt Ateena Peristérista lisäpalvelut vuokra-autoosi

Jotta autonvuokraus Ateena Peristérista olisi sinulle mahdollisimman miellyttävää, on toimipisteessämme tarjolla lisäpalveluita monipuolisiin matkustustarpeisiin. Voit valita matkallesi vapaat ajokilometrit, mikä mahdollistaa pidemmätkin retket Kreikan upeisiin maisemiin. Perhelomailijoille tarjoamme lisäpalveluina turvalliset istuimet lapsille, ja mikäli seurueeseen kuuluu useampia ajokortillisia matkustajia, voit valita lisäpalveluista autonvuokraukseesi lisäkuljettajaominaisuuden. Lisäpalveluna tarjoamamme GPS-navigaattorin avulla suunnistat helpointa reittiä perille niin liiketapaamisiin kuin päivän retkikohteidenkin äärelle. Pyydämme huomioimaan, että autonvuokraus koskee ajoneuvokategoriaa, ja varsinainen automallisi voi poiketa varausvaiheen esimerkkikuvasta. Ystävälliset ammattilaisemme Sixt Ateena Peristérissa auttavat mielellään sinua autonvuokraukseen liittyen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:30 - 16:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Athen Peristeri ATHC03 Kifissou Ave. 138-140 121 31 Athens 37.999477, 23.699098 +30-2105770006

Sixt-toimipiste Athen Peristeri ATHC03

Kifissou Ave. 138-140
121 31 Athens
 
Puhelinnro +30-2105770006

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service