Autonvuokraus
Chalkidiki
Piilota
Kreikka // Chalkidiki
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Chalkidiki

Olitpa liikkeellä loman, työn tai jonkin muun merkeissä, Sixt Autovuokraamo Halkidikissa palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Voit valita hyvin varustellusta autovalikoimasta itsellesi vuokra-autoksi taloudellisen sedanin, tilavan farmarin tai vaikkapa sporttisen avoauton. Tarvittaessa rivistä löytyvät myös minibussit ja pakettiautot. Vuokra-autot ovat tunnettujen autonvalmistajien uusia, keskimäärin kolmen kuukauden ikäisiä autoja. Tarkista myös edulliset lisäpalvelut verkkosivultamme.

 
 • Thessaloniki Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Thessaloniki Downtown

  Sixt Autonvuokraus
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  ma. - la.09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Palvelevaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta Halkidikissa

Sixt Autovuokraamo Halkidikissa esittelee sinulle monipuolisen auto- ja palveluvalikoiman, josta voit valita parhaimman vaihtoehdon itsellesi. Pienet kaupunkiautot ovat oiva valinta, jos henkilömäärä on pieni ja matkatavaroitakaan ei liiemmälti ole. Isompaan henkilöautoon mahtuu jo reilummin väkeä sekä tavaroita ja minibussiin sopii jopa yhdeksän hengen seurue. Pääset nauttimaan Kreikan kesäisistä keleistä myös avoauton ratissa tai ehkäpä valitset urheiluauton sporttisemman kyydin. Voit valita varauksen yhteydessä autoluokan, mutta tiettyä automerkkiä tai -mallia emme voi taata. Hyödynnä myös monet tarjoamamme edulliset lisäpalvelut. Voit ottaa itsellesi vapaaehtoisen henkilövakuutuksen tai lisäturvaksi kolari- ja varkausturvan. Vuokra-autoon saa nimettyä lisäkuljettajan ja vuokrattua GPS-navigaattorin tai talvikeleillä lumiketjut. Perheen pienimpiä ajatellen vuokra-autoon Halkidikissa on tarjolla erikokoisia lasten turvaistuimia.

Ota vuokra-autosta ilo irti Välimeren maisemissa

Halkidiki on Kreikan pohjoisosassa sijaitseva niemimaa, joka työntyy kolmen sormimaisen niemen voimalla Egeanmereen. Autonvuokraus Halkidikissa kannattaa jo yksin upeiden maisemien vuoksi, joista saa parhaimman hyödyn irti kiertelemällä aluetta rantateitä pitkin. Halkidikista löytyy useita bysanttilaistyylisiä raunioita, joista yksi parhaiten säilyneistä on 1300-luvulta peräisin oleva Prosforioksen torni Ouranoupolin pikkukaupungissa. Koko perheen suosikkipaikka on vesipuisto Waterland, joka löytyy noin tunnin ajomatkan päästä läheltä Thessalonikia. Golfin ja kylpylöiden ystävien kannattaa ajella vuokra-autolla Halkidikin keskimmäistä niemeä nelisenkymmentä kilometriä etelään. Siellä on Porto Carrasin alue golfkenttineen ja jättikylpylöineen. Parhaimmat retkeilymaastot löytyvät noin puolen tunnin ajomatkan päästä läntisimmän niemen alueelta Kassandrasta. Vuokra-autolla pääset kiertämään myös alueen parhaimmilla rannoilla uinnin, auringonoton ja vesiurheilun merkeissä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service