Autonvuokraus
Chersonissos
Piilota
Kreikka // Chersonissos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Chersonissos

Mitäpä, jos tällä matkallasi Kreikan Kreeta-saarelle antaisitkin vapauden ja vaivattomuuden hurmata - sisällytä matkaohjelmaan autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Chersonissosissa! Meillä ei tarvitse pelätä piilokuluja, minkä lisäksi pääset aina ajelemaan uusilla ja laadukkailla ajoneuvoilla. Laajasta autovalikoimastamme voit valita käyttöösi mm. työmatkalle kunnioitusta herättävät ja kätevät maasturit, isommalle ryhmälle minibussit tai rakkaan hemmotteluun urheilu- ja avoautot. Tai nauti ystäviesi kanssa näpsäkän taloudellisten sedanien kyydissä vaikkapa shoppailu- ja rantareissuista!

 
 • Kreeta Heraklion Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  ma. - su.07:00 - 00:30
  Juhlapyhä07:00 - 00:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Kreeta Heraklion Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Chersonissosissa antaa vapauden seikkailuun

Sixt Autovuokraamo Chersonissos on erinomainen valinta silloin, kun haluat kokea laadukkaan ajamisen sekä vapaan liikkumisen koko saaren alueella, vailla ahdistavia aikatauluja. Lisäpalveluiden avulla varmistat, että ajonautinnosta tulee juuri sinulle ja seurueellesi sopiva. Pidä myös huoli perheen pienimmäisten turvallisuudesta, ja valitse lisäpalveluista lasten turvaistuimet. Käytännöllisellä navigaattorilla et eksy vieraammillakaan tieosuuksilla, ja lisäturvapalvelut antavat mielenrauhaa mahdollisten yllättävien tilanteiden varalle. Tutustu koko valikoimaamme kaikessa rauhassa internetissä. Otathan varausta tehdessäsi huomioon, että varaus tehdään aina yhtä ajoneuvoluokkaa kohti, eikä yksittäistä tiettyä ajoneuvoa ajatellen.

Kummallista ja kiehtovaa historiaa, vesipuistoja ja upeita rantoja

Kreikan monipuolisen ja suuresti suositun Kreetan saaren kaupunki Chersonissos, suomalaisittain myös Hersonissos, kutsuu lomailijoita ja työmatkalaisia luokseen. Jotta matka lentokentältä aina matkan viimeisille päiville asti olisi mahdollisimman jouheva ja antoisa, kannattaa vierailu Sixt Autovuokraamo Chersonissoksessa heti alkuun. Alueen golf-kentät, laadukkaat ravintolat ja kokoustilat tekevät liikematkasta täydellisen. Yhdistä liikematkailuun vielä laadukkaat vuokra-autot, kuten vaikkapa näyttävä maasturi, ja teet takuulla lähtemättömän vaikutuksen.

Historiasta, hiukan oudommastakin sellaisesta, kiinnostuneet voivat ajella ilmastoinnista nautiskellen noin 45 kilometriä itään, Plaka Marinaan, ja sieltä lautalla menneisyyden leprasiirtolana tunnettuun Spinalongan saareen. Toinen todella suosittu historiallinen kohde, minolainen palatsi Knossos, sijaitsee lännessä noin 113 kilometrin matkan päässä Chersonissoksesta. Lapsille ja lapsenmielisille on ilahduttavaa kertoa vesipuistoista, joita on alueella kaksin kappalein, ja vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungista. Pakkaa siis jo vesivermeet Sixtin vuokra-autoon ja hurauta loiskimaan helle pois! Leppoisaa rantaelämää tavoittelevat voivat valita mieluisensa rannan, kuten vaikkapa suosittujen Malian Potamos -rannan, hippikylä Matalan rannan tai idässä sijaitsevan palmuisen Vai-rannan väliltä. Kun uskallat antaa luvan, Sixt vie sinut kohti unelmiesi matkaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service