Autonvuokraus
Chios
Piilota
Kreikka // Chios
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Chios

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Chiosissa, Kreikassa on edullista ja turvallista. Valitse vuokra-auto omien mieltymyksiesi ja tarpeidesi mukaan. Ota allesi taloudellinen henkilöauto, kun olet matkalla yksin tai pienellä porukalla. Voit valita autovalikoimastamme myös isollekin ryhmälle sopivan minibussin. Tutustu autokalustoomme tarkemmin verkkosivuillamme. Meillä on ajoneuvoja moneen makuun ja niiden vuokraus on erittäin helppoa! Tarjoamme myös aina vapaat ajokilometrit. Voit ottaa yhteyttä meihin joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Asiantuntevaa autonvuokrausta Chiosissa

Sixt Autovuokraamo Chiosissa tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, uusimmat automallit sekä asiantuntevan asiakaspalvelun. Kaikki vuokra-automme Chiosissa ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia, ja tarjoamme vuokra-autoihin myös kattavat lisäpalvelut ja vakuutukset. Jos Chios ei ole sinulle entuudestaan tuttu kohde, suosittelemme GPS-navigaattoria matkaasi helpottamaan. Lasten kanssa matkustaessa on hyvä muistaa turvalliset lastenistuimet. Täydellisen listan autokategorioista ja lisäpalveluista löydät verkkosivuiltamme varausvaiheessa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että Sixt voi taata vain autokategorian, ei tiettyä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Chiosissa, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelijoihimme.

Chiosin nähtävyydet tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Chios on Kreikalle kuuluva saari, joka on osa Pohjoisen Egean saariryhmää. Se sijaitsee Egeanmerellä lähempänä Turkkia kuin Kreikkaa. Saarella asuu hieman yli 50.000 asukasta ja se on pinta-alaltaan viidenneksi suurin Kreikan saarista. Pituutta saarella on noin 51,5 kilometriä ja leveyttä 12,9 kilometriä. Liikkuminen pienellä saarella on helppoa Sixt vuokra-autolla. Ehdit nähdä ja kokea kaiken, mitä haluatkin, kun huristat vuokra-autolla saaren pääkaupungissa Chiosissa sekä sen lähiympäristössä. Tutustu vaikkapa kaupungin linnaan ja pyörähdä kaupungin satamassa. Nautiskele upeista merimaisemista ja anna sielun levätä.

Sixt vuokra-auto allasi voit myös suunnata pidemmille matkoille kaupungin ulkopuolelle. Hurauta esimerkiksi keskiaikaiseen Néa Monín luostariin, joka on Unescon maailmanperintökohde. Matkaa sinne kertyy vain noin 13 kilometriä. Jos taas halajat rannalle rentoutumaan, voit ottaa suunnaksi esimerkiksi Emporios Beachin, jonne ajelet rantaviivaa pitkin alle tunnissa. Saaren pääkaupungissa Chiosissa ja sen ympäristössä riittää tehtävää ja nähtävää kaikenlaisille matkustajille. Ota Sixt vuokra-auto allesi ja koe se itse!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service