Autonvuokraus
Ditiki Achaia
Piilota
Kreikka // Ditiki Achaia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ditiki Achaia

Sixt Autovuokraamo Ditiki Achaiassa auttaa sinua autonvuokraukseen liittyen. Laajasta vuokra-autovalikoimastamme löydät varmasti tarkoitustasi palvelevan ajoneuvon, tarvitsit sitten isoa tai pientä henkilöautoa, farmaria, urheiluautoa tai maasturia. Tutustu saatavilla olevaan valikoimaamme verkkosivuillamme ja saat ajankohtaista tietoa matkasi ajankohtana vapaana olevista vuokra-autoista. Autonvuokraus Ditiki Achaiassa on helppoa: valitse ajankohta ja varaa vuokra-autosi helposti verkkosivuiltamme. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa.

 
 • Zákynthos Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  29100 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Zákynthos Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Lomvardou street 25
  29100 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Zakynthos

  Sixt Autonvuokraus
  Odos Aerodromiou
  291 00 Zakynthos

  ma. - su.09:00 - 13:00
   17:30 - 20:30
  Juhlapyhä09:00 - 13:00
   17:30 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Ditiki Achaiassa palvelee sinua autonvuokrauksessa

Asiantunteva palvelu ja laaja valikoima vuokra-autoja on valmiina sinua varten. Lähin vuokrauspisteemme löytyy tällä hetkellä Araxoksen lentoasemalta, mutta tarkasta tämänhetkinen tilanne asiakaspalvelustamme. Kaikki vuokra-automme ovat uudehkoja ja kattavasti varusteltuja. Vakiovarusteiden lisäksi ajoneuvoistamme löytyy ilmastointi ja lisävarusteina monesti myös vakionopeudensäädin. Tutustu saatavilla oleviin ajoneuvoihin lisäpalveluineen verkkosivuillamme. Ole myös rohkeasti yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jos tarvitset palvelua varauksesi kanssa, tai sinulla ilmenee kysyttävää Sixt Autonvuokrauksesta.

Ditiki Achaia ja läheiset suurkaupungit vuokra-autolla tutustuen

Ditiki Achaia on kaupunki Achaian alueella, läntisessä Kreikassa. Kaupungissa on vajaa 25 900 asukasta ja alueen kuntakeskuksessa Kato Achaiassa noin 7.000 asukasta. Alueen tunnetuimmat nähtävyydet ovat hyvin lyhyen matkan päässä, esimerkiksi Kotychin ja Strofylian kosteikkojen kansallispuisto löytyy alle puolen tunnin ajomatkan päästä. Toinen alueen tunnetuista nähtävyyksistä, eli Dymen kaupungin rauniot, joka on kaupunkina perustettu jo ennen ajanlaskumme alkua, löytyy myös lyhyen, noin 10 minuutin ajomatkan päästä. Jos lähialueiden kiertäminen autolla ei houkuttele, niin voit myös ajella Ateenaan, jonne on noin 2,5 tunnin ajomatka. Ateenasta löydät varmasti kaikille kaikkea, ravintoloita, kulttuuria, historiaa, ostosmahdollisuuksia ja huvituksia perheen pienemmille. Ateena oli kuitenkin antiikin ajan taiteiden ja tieteiden keskus ja sitä on pidetty demokratian alkupaikkana ja länsimaisen kulttuurin kehtona. Kaupungissa voi edelleenkin aistia tuon tunnelman ja tutkia esimerkiksi tuolta ajalta säilyneitä raunioita. Suunnilleen saman matkan päässä on myös toinen suurkaupunki, Tripoli, kaikkine nähtävyyksineen, kauppoineen, palveluineen ja huvituksineen. Suurkaupunkeihin pääset helpoiten Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla. Valitse itsellesi sopiva vuokra-auto ja tutki lähialueet tai läheiset suurkaupungit läpikotaisin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service