Autonvuokraus
Araxos Lentoasema
Piilota
Kreikka // Ditiki Achaia // Araxos Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Araxos Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: West Patras
  270 52 Araxos GR +30-2610275677
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GPA
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 20:00
Juhlapyhä09:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Araxoksen lentokentällä

Sixt Autovuokraamosta Araxoksen lentokentältä saat vuokra-auton välittömästi käyttöösi heti saapuessasi kentälle, ja pääset aloittamaan matkasi kätevästi omien aikataulujesi mukaan. Autonvuokraus Araxoksen lentokentällä käy näppärästi, ja kattavasta valikoimasta löydät varmasti juuri omiin tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Voit valita käyttöösi henkilöauton, farmarin tai vaikkapa maasturin. Tarjolla on myös avoautoja ja urheiluautoja. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan ajoneuvon kategorian, mutta emme tiettyä merkkiä tai mallia. Autonvuokraus lentokentällä on hyvä ratkaisu, sillä vuokra-autolla voit kulkea koko lomamatkasi ajan vapaana aikataulurajoituksista, keräten maksimaalisen määrän lomaelämyksiä.

Autonvuokraus Araxoksen lentokentällä

Autonvuokraus Araxoksen lentokentällä (lyhenteeltään GPA) onnistuu helposti Sixt Autovuokraamon kautta. Varauksen teko onnistuu helpoiten nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Lentokentällä ei ole erillistä autovuokraamoa, vaan vuokratessasi auton työntekijämme tulee sinua vastaan saapuessasi lennoltasi ja luovuttaa vuokra-auton käyttöösi. Luovuta vain tarvittavat yhteystiedot varausta tehdessäsi, ja vuokra-auto on käytössäsi välittömästi saapuessasi lentokentälle. Araxoksen lentokentältä on ainoastaan muutama kilometri matkaa Araxoksen kylään, ja matkan ajaa vuokra-autolla muutamassa minuutissa. Patraksen kaupunkiin on lentokentältä matkaa noin 42 kilometriä, ja matkaan kuluu aikaa noin neljäkymmentä minuuttia. Huomioithan, että Araxoksen kylässä ei ole omaa erillistä Sixt-toimipistettä. Patraksen kaupungista sen sijaan löytyy Sixt-toimipiste.

Patras Kreikan portti Eurooppaan

Patras on Länsi-Kreikan pääkaupunki ja myöskin merkittävä satamakaupunki, jota kutsutaan Kreikan portiksi Eurooppaan. Matka lentokentältä taittuu joka suuntaan helposti ja mukavasti vuokra-autolla tietysti upeita maisemia ihaillen. Patraksesta löytyy aktiiviselle matkailijalle paljon mielenkiintoista nähtävää, ja ottaessasi vuokra-auton käyttöösi saat matkastasi mahdollisimman paljon irti. Patraksen linnassa pääset ihastelemaan historiallista linnoitusta sekä kaupunkiin avautuvaa uskomatonta näköalaa. Linna on rakennettu vuonna 551, ja se on nähnyt historiansa aikana monia mielenkiintoisia vaiheita. Kaupungissa pääset myös ihailemaan Rion-Antirrionin siltaa, joka on Euroopan pisin riippusilta. Silta valmistui vuonna 2004 ranskalais-kreikkalaisen yhteistyön tuloksena. Pyhän Andreaan kirkko Patraksen kaupungissa on yksi Euroopan suurimmista kirkoista. Kirkko on merkittävä pyhiinvaelluskohde, ja rakennus on lisäksi arkkitehtuurisesti upea. Nämä kohteet ja monet muut seikkailut ovat ulottuvillasi vuokratessasi auton Sixt Autovuokraamosta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 20:00
Juhlapyhä09:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Araxos Lentoasema GPA West Patras 270 52 Araxos 38.151082, 21.425733 +30-2610275677

Sixt-toimipiste Araxos Lentoasema GPA

West Patras
270 52 Araxos
 
Puhelinnro +30-2610275677

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä