Autonvuokraus
Eretria
Piilota
Kreikka // Eretria
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Eretria

Sixt Autovuokraamo Kreikan Erétriassa palvelee sinua asiantuntevasti kaikissa autonvuokrausasioissasi. Autovalikoimastamme löydät tarkoitustasi parhaimmin palvelevan ajoneuvon, tarvitsitpa käyttöösi sitten isoa tai pientä henkilöautoa, tilavaa ja perheystävällistä farmaria, luotettavaa maasturia tai pikkubussia isommillekin porukoille. Tutustu autokalustoomme verkkosivuillamme ja samalla saat ajankohtaista tietoa matkasi ajankohtaan vapaana olevista vuokra-autoista sekä ajantasaisista tarjouksistamme. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa viikon jokaisena päivänä. Otathan yhteyttä!

 
 • Eretria/Hotel Grand Bleu

  Sixt Autonvuokraus
  Grand Bleu Hotel
  340 08 Eretria

  ma. - pe.08:30 - 15:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Erétriassa palvelee autonvuokraus-asioissa

Asiantunteva palvelu ja kattava valikoima ajoneuvoja odottavat sinua Kreikan Erétriassa. Vakiovarusteiden lisäksi ajoneuvoistamme löytyy ilmastointi ja lisävarusteena monesti myös vakionopeudensäädin. Lisäpalveluina on saatavilla esimerkiksi kattava valikoima vakuutuspaketteja, jotta autonvuokrauksesi on turvallista ja voit keskittyä itse ajamiseen. Voit myös lisätä varauksellesi rajattomat kilometrit ja tutustua kunnolla Erétriaan, tai jos olet työmatkalla, sinun ei tarvitse huolehtia ajoneuvoosi kertyvistä kilometreistä, vaan voit keskittyä liikkumaan työsi edellyttämällä tavalla. Tutustu saatavilla oleviin ajoneuvoihin lisäpalveluineen verkkosivuillamme. Huomioithan kuitenkin, että voimme taata vain tietyn kategorian auton, emme tiettyä mallia. Voit myös olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua varauksesi kanssa, tai sinulla ilmenee muuta kysyttävää koskien autonvuokrausta Erétreassa.

Kreikan kaunis Erétria tutuksi Sixt vuokra-autolla

Erétria on hieman alle 5000 asukkaan idyllinen rannikkokaupunki Kreikan toiseksi suurimmalla saarella Euboialla. Saari sijaitsee manner-Kreikan itärannikolla ja näiden välillä on useita siltayhteyksiä. Kun allasi on vuokra-auto Sixt Autovuokraamo Erétriasta, voit tutustua Euboian kauniiseen saareen sekä rauhalliseen Erétrian kaupunkiin ja ottaa suunnaksi vaikka Kreikan pääkaupungin Ateenan, jonne ajat alle puolessa toista tunnissa Erétriasta. Valinta on kokonaan sinun.

Autonvuokraus Sixt Erétriasta on toimiva valinta kaupungin ja sen ympäristön tutkimiseen. Voit käydä tutustumassa kaupungin nähtävyyksiin, kuten Erétrian arkeologiseen museoon, nykytaiteen museoon taikka Unien saarena tunnettuun Pezonísin saareen. Saarelta eivät kauniit rannat taikka merimaisemat lopu. Pidemmälle retkelle voit suunnata vaikka saaren pääkaupunkiin Chalkídaan, jonne matkaa Erétriasta on vain 20 kilometriä. Näin liikut vapaasti ja aina oman aikataulusi mukaan. Ota siis allesi Sixt vuokra-auto ja valloita Kreikan ihana Euboian saari sekä Erétria.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä