Autonvuokraus
Ioannina
Piilota
Kreikka // Ioannina
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ioannina

Jos olet lähdössä lomalle tai työmatkalle Ioánninan kauniisiin maisemiin ihanaan Kreikkaan ja haluat saada matkastasi kaiken irti, autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Ioánninan autovalikoimasta on ehdottomasti kannattavaa. Vuokraus kauttamme on aina sujuvaa ja helppoa, ja laadukkaasta autokalustostamme voit valita ajoneuvoksesi näppärän henkilöauton, luotettavan farmarin, hulppean avoauton taikka minibussin isommallekin joukolle. Voit suunnitella matkasi joko kokonaan omien tarpeidesi ja kiinnostuksesi kohteiden mukaisesti taikka räätälöidä itsellesi unelmien loman. Auttavainen ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään pulmatilanteissa, tai jos vain haluat neuvoja. Otathan rohkeasti yhteyttä meihin!

 
 • Korfu Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  49100 Corfu

  ma. - su.08:00 - 21:00
  Juhlapyhä08:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt varmistaa matkasi sujuvuuden Ioánninassa

Oletko lähdössä matkaan perheesi kanssa, parhaan ystäväsi tai puolisosi kera vai haluatko kenties suunnata seikkailuun yksin? Sixtin Autovuokraamosta Ioánninasta saat allesi matkatarpeitasi vastaavan auton, jolla kuljet oman aikataulusi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Perheen pienin pääsee matkaamaan turvallisesti lastenistuimessa ja lisäämällä lisäkuljettajan voit levähtää hetken ja päästää matkakumppanisi ohjauspyörän taakse. Otathan huomioon suunnitellessasi autonvuokrausta Ioánninan matkaa varten, että Sixt voi taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Tarkemmat tiedot lisävarusteistamme sekä ajankohtaiset tarjoukset löydät verkkosivuiltamme, jota kautta voit hoitaa myös varauksesi jo tänään!

Ioánnina tutuksi Sixt vuokra-autolla

Hieman yli 65.000 asukkaan Ioánnina on kaupunki Kreikan Epeiroksen alueella. Kaupunki sijaitsee Pamvótida-järven rannalla, jonka rantaviivaa myötäilevällä tiellä näet ja koet kauniin Kreikan parhaimmillaan. Autonvuokraus Ioánninassa on oiva tapa tutustua kaupunkiin ja sen lähiympäristöön joustavasti ja oman aikataulusi mukaan. Käy katsomassa Bysantin voimaa henkivää Ioánninan linnaa, jonka keisari Justinianus I rakennutti vuonna 528. Kaupungissa ollessa kannattaa myös suunnata käymään Pamvótida-järvellä sijaitsevalla Ioánninan saarella sekä arkeologisessa museossa. Muistathan myös herkutella kaupungin kuuluisalla jälkiruoalla, nimeltään sker bourek.

Sixt vuokra-auto allasi pääset tutustumaan Ioánninaan, mutta voit myös lähteä pidemmille retkille tutkimaan kaupungin ympäristöä. Vartin ajomatkan päässä kaupungista sijaitsee upea Peraman luola, joka on yli miljoona vuotta vanha. Luolaa pääset tutkimaan oppaan kanssa. Noin 20 minuutin päässä kaupungista sijaitsee myös Dodonin 4500 vuotta vanhan teatterin rauniot. Koe kaikki tämä Sixt vuokra-auton ratissa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service