Autonvuokraus
Ioánnina Lentoasema
Piilota
Kreikka // Ioannina // Ioánnina Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ioánnina Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Nat. Road Kozanis - Ioanninon
  45500 Ioannina GR +30-2651078400
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: IOA
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Ioanninan lentokentällä

Sixt Autovuokraamosta Ioanninan lentokentältä saat välittömästi matkasi alettua vuokra-auton käyttöösi, ja pääset tutustumaan hurmaavaan Kreikkaan kätevästi omien aikataulujesi mukaan. Voit lähteä tutkimusmatkalle henkilöautolla, farmarilla, maasturilla, urheiluautolla tai avoautolla. Valitettavasti emme pysty takaamaan sinulle tiettyä merkkiä tai mallia, vaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian. Autovuokraamo sijaitsee suoraan vastapäätä lentokenttää. Autonvuokraus Ioanninan lentokentällä on helppoa, ja säästää sinulle kallisarvoista aikaa lomasta nauttimiseen. Ota siis vuokra-auto kätevästi käyttöösi suoraan Ioanninan lentokentän Sixt Autovuokraamosta ja heittäydy lomatunnelmaan Kreikan upeissa maisemissa!

Autonvuokraus Ioanninan lentokentällä

Ioanninan lentokenttä sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Ioanninan kaupungista, ja matkan taittaa vuokra-autolla noin viidessätoista minuutissa. Lentokenttä tunnetaan myös Kuningas Pyrrhoksen lentokenttänä, ja sen kansainvälinen koodi on IOA. Autonvuokraus Ioanninan lentokentällä on helppoa. Tee ensin varaus vuokra-autosta esimerkiksi nettisivuillamme tai puhelimitse. Saavuttuasi lentokentälle voit noutaa vuokra-auton lentokenttää vastapäätä sijaitsevasta Sixt-toimipisteestä. Sinulla on mahdollisuus käyttää SIxt Autovuokraamon palveluja myös Ioanninan kaupungissa, mutta autonvuokraus heti lentokentältä on nopea tapa päästä saman tien huristelemaan lomatunnelmissa.

Ioannina - pala upeinta Kreikkaa

Ioanninan kaupunki on Epeiroksen alueella sijaitseva noin sadantuhannen asukkaan kaupunki. Ioanninassa pääset tutustumaan Kreikan uljaaseen kulttuuri- ja taidehistoriaan. Vuokra-autolla lukuisten mielenkiintoisten kohteiden kiertäminen käy helposti ja nopeasti, ja saat mahdutettuasi lomaasi enemmän ohjelmaa ja nähtävää kuin esimerkiksi julkisilla kulkuneuvoilla liikkuessa. Historiasta kiinnostuneille Ioanninasta löytyy roppakaupalla mielenkiintoista nähtävää. Ioanninan linna on kaupunkia suojannut linnoitus, joka on historian aikana nähnyt monia värikkäitä ja sotaisia vaiheita. Alkuperäisen linnoituksen arvellaan olevan rakennettu paikalle 500-luvulla. Dodonin hautausmaa ja sen yhteydessä oleva teatteri ovat myös varmasti vierailemisen arvoinen kohde. Ioanninan arkeologisessa museossa puolestaan pääset ihastelemaan Epeiroksen alueelta löydettyä antiikin aikaista esineistöä.

Kaupungissa voit vierailla myös esimerkiksi bysanttilaisessa museossa, hopeseppämuseossa, etnografisessa museossa sekä kunnallisessa taidegalleriassa. Antiikin kreikan mystiikka ja Kreikan kiehtova historia ovat jatkuvasti käden ulottuvilla Ioanninan kaupungissa. Vuokraa siis itsellesi sopiva vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta ja lähde tutustumaan kaupungin lukemattomiin kiehtoviin nähtävyyksiin ja kulttuurikohteisiin! Vuokra-autolla liikkuminen on vaivatonta ja mukavaa, ja mahdollistaa sinulle täyden mahdollisuuden vapaaseen liikkumiseen ja lomasta nauttimiseen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ioánnina Lentoasema IOA Nat. Road Kozanis - Ioanninon 45500 Ioannina 39.692443, 20.822434 +30-2651078400

Sixt-toimipiste Ioánnina Lentoasema IOA

Nat. Road Kozanis - Ioanninon
45500 Ioannina
 
Puhelinnro +30-2651078400

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä