Autonvuokraus
Kallithea
Piilota
Kreikka // Kallithea
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kallithea

Kreikka on jännittävä ja kaunis maa, ja ottamalla Sixtin Autovuokraamosta vuokra-auton käyttöösi, pääset tutustumaan Ródoksen saareen sekä Kallithéaan kaikkein sujuvimmin. Autonvuokraus Kallithéassa on kauttamme helppoa ja kattavasta autovalikoimastamme voit valita vaikkapa henkilöauton tai farmarin käyttöösi, tai miksetpä tekisi matkaa tyylillä ja porhaltaisi urheiluauton tai avoauton ratissa tutkimaan Ródoksen saarta? Autokalustomme vuokra-autot ovat aina merkkien uusimpia malleja ja voit luottaa niiden laatuun. Anna siis Sixtin auttaa sinua tekemään lomastasi upein ikinä ja suuntaa ihanalle saarimatkalle Sixt Autovuokraamo Kallithéan kautta.

 
 • Thessaloniki Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Thessaloniki Downtown

  Sixt Autonvuokraus
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  ma. - la.09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Tutustu Kallithéaan vuokra-auton ohjauspyörän takaa

Kun varaat Sixtiltä vuokra-auton Kallithéan matkaasi varten, saat varattua ajoneuvon kategorian näppärästi vaikka jo etukäteen verkkosivustoltamme, tosin mallia ja merkkiä emme voi taata. Voit myös valita matkallesi kattavista lisäpalveluistamme mukavuuksia, kuten esimerkiksi lastenistuimen perheen pienintä varten ja GPS-navigaattorin, jotta et eksy matkallasi. Alle 25 vuoden ikä ei myöskään ole este, kun suunnitelmissa on autonvuokraus kauttamme, joten voit joko itse nuorena kuljettajana vuokrata ajopelin tai lisätä nuoremman lisäkuljettajan Kallithéan reissullesi, ja siten levätä toisinaan ajovuorosta. Ripeä asiakaspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä, joten ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Kaunis Ródoksen saari sekä ihana Kallithéa

Kreikalle kuuluva Ródoksen saari sijaitsee Egeanmeren kaakkoisosassa Välimeressä, ja sillä asuu yli 100.000 asukasta. Saaren pääkaupunki on Ródoksen kaupunki, joka sijaitsee saaren pohjoisnokassa. Kaupunki on tunnettu erityisesti siitä, että siellä sijaitsi yksi maailman seitsemästä ihmeestä, nimittäin Ródoksen kolossi, joka oli valtava auringonjumala Heliosta erittävä patsas. Patsas valmistui vuonna 290 eaa. ja tuhoutui maanjäristyksessä vain muutama vuosikymmen pystyttämisensä jälkeen. Noin puolen tunnin ajomatkan päässä Ródoksen kaupungista sijaitsee Kallithéan kaupunki. Se on yksi Ródoksen muutamasta isommasta kaupungista, ja kaupungin väliluku on hieman alle 10.000 asukasta. Noin puolivälissä näiden kahden kaupungin välissä sijaitsee Thérmes Kallithéas eli Kallithea Springs -kylpylä, jonka parantavissa vesissä ihmiset ovat uineet jo antiikin ajoista asti. Ota siis allesi vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Kallithéasta ja vietä upea loma Ródoksen saarella Sixtin varustamana!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service