Autonvuokraus
Karpathos
Piilota
Kreikka // Karpathos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Karpathos

Sixt Autovuokraamo Kárpathos palvelee sinua autonvuokrausasioissa Kreikan Dodekanesian saariryhmään kuuluvalla Kárpathoksen saarella. Laaja valikoima ja asiantunteva asiakaspalvelu tekevät autonvuokrauksestasi täällä vaivatonta ja helppoa. Tutustu kattavaan autovalikoimaamme ja etsi tarvettasi vastaava ajoneuvo valitsemaasi ajankohtaan. Autokalustostamme löydät erikokoiset henkilöautot taikka minibussit, joten saat aina parhaiten tarvettasi vastaavan ajoneuvon, olitpa sitten liikenteessä yksin, perheen kanssa tai ryhmässä.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Sixt Autovuokraamo Kárpathos palvelee asiantuntevasti

Kilpailukykyiset hinnat ja palveleva henkilökuntamme tekevät sen, että autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Kárpathosissa on helppoa ja vaivatonta. Valikoimastamme löytyvät autot ovat uusia ja niissä on kattava varustelu. Vakiovarusteiden lisäksi useimmissa autoissa on lisävarusteena mm. ilmastointi ja vakionopeudensäädin. Muistathan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn kategorian auton, ei yksittäistä mallia. Lisäpalveluina voit valita meiltä erilaisia vakuutuksia ja lisätä varaukseesi varusteita, kuten navigaattorin tai lasten turvaistuimet. Lisäkuljettaja saattaa myös olla hyvä lisä varauksellesi, jos matkustat ryhmässä. Tarkista saatavilla olevien lisäpalveluiden tilanne verkkosivuiltamme tai asiakaspalvelustamme. Sixt Autovuokraamo Kárpathosissa haluaa, että saat vuokra-auton tarpeeseesi juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisun. Tee varauksesi jo tänään, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

Rentouttava saariloma Sixt vuokra-auto allasi

Kárpathos on sekä Kreikalle kuuluva saari Välimerellä että myös tuon saaren pääkaupunki. Saarella asuu vain muutama tuhat ihmistä, joista kolmasosa pääkaupungissa. Muissa saaren kaupungeissa asuu vain muutamia satoja henkilöitä. Saari on Dodekanesian saariryhmän toiseksi suurin, ja se sijaitsee Egeanmeren kaakkoisosassa. Rantaviivaa vuoristoisella saarella on yli 180 kilometriä, joten ranta-aktiviteetit eivät tällä saarella lopu. Saaren kirkkaat rantavedet houkuttelevatkin lomailijoita nautiskelemaan saaresta ja sen kauneudesta ympäri vuoden.

Saaren pääkaupunki Kárpathos, joka tunnetaan myös nimellä Pigadia, sijaitsee saaren itärannikolla noin 15 kilometrin päässä eteläkärjessä sijaitsevasta lentokentästä. Kompakti pääkaupunki keskittyy rantabulevardin ympäristöön. Autonvuokraus Kárpathoksesta on loistava valinta saaren laajempaan tutkimiseen. Ota allesi Sixt vuokra-auto Kárpathoksesta, ja voit lähteä tutkimaan saarta oman aikataulusi mukaan - menet minne haluat ja milloin haluat. Matkaa esimerkiksi historialliseen Olympoksen kylään on noin 43 kilometriä pääkaupungista. Olitpa sitten menossa Kárpathosiin yksin tai yhdessä, Sixt Autovuokraamo on mukana matkallasi, tekemässä matkastasi mutkattomampaa.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä