Autonvuokraus
Katakolo
Piilota
Kreikka // Katakolo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Katakolo

Kreikan välimerelliset maisemat ovat hätkähdyttävän kauniita, ja pistäytymällä Sixt Autovuokraamossa Katákolossa hakemassa vuokra-auton käyttöösi, pääset tutustumaan tähän kauniiseen merenrantakaupunkiin parhaiten. Jos olet liikkeellä perheesi kanssa, on henkilöauto tai farmari näppärä valinta, ja suuremmalle kokoonpanolle laadukkaassa autovalikoimassamme on myös tarjolla minibusseja. Näyttävästä menosta nauttivat matkaajat voivat valita avoauton valikoimastamme. Autokalustomme ajoneuvot ovat turvallisia ja luotettavia ja autonvuokraus meiltä onnistuu kätevästi jo verkkosivustollamme tai älypuhelimellasi ennen saapumistasi Kátakoloon. Vastaa siis Kreikan kutsuun, ja voit luottaa Sixtin auttavan sinut matkaan!

 
 • Zákynthos Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Odos Aerodromiou
  29100 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Kalamata Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  241 00 Kalamata

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Zákynthos Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Lomvardou street 25
  29100 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo varustaa sinut matkallesi Kátakolossa

Haluamme tehdä kokemuksestasi kanssamme parhaan mahdollisen, ja tarjoammekin matkallesi useita laadukkaita lisäpalveluja tekemään matkastasi sulavamman ja antoisamman. Voit varata kauttamme taloudellisen henkilöauton säästämään kustannuksissa tai jos haluat matkustaa tyylillä, on meillä tarjolla luksusautoja moneen makuun. Neliveto ja GPS-navigaattori pitävät sinut tien päällä turvallisesti ja vakuutus tuo kaivattua lisäsuojaa. Jos olet alle 25-vuotias, olet lämpimästi tervetullut vuokraamaan kauttamme. Huomioithan kuitenkin palveluitamme valitessasi, ettemme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia ajoneuvosta, vaan ainoastaan sen kategorian.

Katákolo ja sen lähiympäristö tutuksi Sixt vuokra-autolla

Katákolo on muutaman sadan asukkaan merenrantakylä Kreikassa. Se sijaitsee Kyparissíanlahden pohjoisrannalla ja toimii 12 kilometrin päässä sijaitsevan Pýrgoksen kaupungin satamana. Katákolossa onkin vilkas risteilysatama, jonka kautta järjestetään paljon matkoja Olympian arkeologiselle alueelle. Tämä kylä on täydellinen tukikohta Kreikan kauniiden maisemien ja kiehtovien nähtävyyksien kokemiseen. Kirkkaat ja välkehtivät rantavedet kutsuvat matkailijat uimaan ja harrastamaan erilaisia vesiaktiviteetteja. Varusteet kulkevat näppärästi mukana tilavalla Sixt vuokra-autolla.

Voit myös ottaa vuokra-auton allesi Sixt Katákolon toimipisteestä ja tutustua sekä pieneen kylään että sen lähimaastoon oman aikataulusi mukaan. Suuntaa esimerkiksi muutaman kilometrin päähän Mercouri Winery -viinitilalle tutustumaan aitoon kreikkalaiseen viiniin. Voit ajella valtateitä E55 ja E65 pitkin ja ihailla merta koko matkan ajan vaikka Mykeneen asti. Matkaa kertyy noin 260 kilometriä. Voit käydä vaikka päivävierailulla ihmettelemässä Mykenen kuuluisaa arkeologista kaivausta ja palata Katákoloon samana iltana. Kun Katákolon matkaohjelmaasi sisältyy autonvuokraus, valinta on kokonaan sinun!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service