Autonvuokraus
Katerini
Piilota
Kreikka // Katerini
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Katerini

Kun suuntaat historiastaan ja aurinkoisesta ilmastostaan kuuluisaan Kreikkaan, on autonvuokraus käytännöllisin ja helpoin tapa tutustua Kateríniin ja sitä ympäröiviin alueisiin. Autokalustossamme on kattava valikoima henkilöautoja ja farmareita sekä minibusseja, joilla voit hurauttaa tutkimaan vaikkapa Välimeren rannikkoa tai historiaa humisevia rakennelmia. Kattavassa autovalikoimassamme on laadukkaita vuokra-autoja jokaiseen makuun, minkä lisäksi ajoneuvojemme vuokraus on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi. Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua tarvittaessa, joten ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä. Tee se jo tänään, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun heti!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Tee matkastasi ikimuistoinen Sixtin vuokra-autolla Katerínissa

Kun otat Sixtin Autovuokraamosta vuokra-auton allesi, seikkailusi Katerínissa voi alkaa! Muistathan, että voit valita useita lisäpalveluita helpottamaan matkantekoasi, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin viitoittamaan tietäsi, lisäkuljettajan helpottamaan ajourakkaasi tai vaikkapa luksusauton lisäämään tähtipölyn tunnetta matkaasi. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt voi luvata vain ajoneuvon kategorian, mutta jonkin tietyn mallin tai merkin varaaminen ei ole mahdollista. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamon kautta on sujuvaa ja helppoa ja onnistuu myös verkkosivuillamme tai iPhonella ja Androidilla sovelluksemme avulla, joten voit keskittyä nauttimaan matkastasi Katerínissa mahdollisimman vaivatta.

Lähellä Ólympoksen jumalia

Kateríni on noin 56.000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee lähellä antiikin Kreikan historiastakin tuttua Ólymposvuorta. Voitkin hypätä Sixt vuokra-auton rattiin Katerínissä ja saavuttaa Ólympoksen noin puolessatoista tunnissa. Kreikkalaisen mytologian mukaan Ólympoksen vuori oli olymposlaisten jumalien asuinpaikka. Vuoren korkein kohta Mýtikas tunnetaan myös kaikkiin jumaliin viittaavalla nimellä Pántheon. Vuoren huipulla uskottiin myös olevan ylijumalan Zeuksen valtaistuin. Tähän viittaa vuoren kolmanneksi korkeimman huipun Stefánin lisänimi Thronos tou Día eli Zeuksen valtaistuin.

Luotettava ja edullinen Sixt vuokra-auto allasi voit suunnata minne vain Katerínista. Lähde ajelemaan vaikkapa maan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Thessalonikiin. Ajomatka sinne kestää alle tunnin, ja pääset kokemaan aivan erilaisen kaupungin sykkeen. Voit myös käydä ihailemassa kaupungin symboleita eli valkoista tornia sekä roomalaisaikaista Galeriuksen kaarta, joka tunnetaan nimellä Kamára. Hyppää siis Sixtin vuokra-auton rattiin ja lähde tekemään upea loma tässä Välimeren kohteessa!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service