Autonvuokraus
Kavala
Piilota
Kreikka // Kavala
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kavala

Koe Kreikan kaunis rannikkokaupunki Kavala hyppäämällä Sixtin vuokra-auton rattiin Autovuokraamossamme! Autonvuokraus on kätevin tapa tutustua tähän Aigeianmeren helmeen Kavalaan, kun voit huristella henkeäsalpaavissa maisemissa kokonaan omassa aikataulussasi. Tutustu kattavaan autovalikoimaamme ja valitse sieltä mieleisesi ajoneuvo. Panostamme vuokrauksen helppouteen, jotta voit keskittyä tärkeimpään eli nauttimaan matkastasi. Voit luottaa autokalustomme turvallisuuteen ja ystävällisen asiakaspalvelumme tukeen viikon jokaisena päivänä. Valitse siis hyvin mielin autonvuokraus Sixtiltä matkallesi Kavalaan!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Autonvuokraus on sujuva tapa tutustua Kavalaan ja Välimeren maisemiin

Oletko aina unelmoinut avoautolla kurvailusta pitkin rannikkoa musiikin soidessa autoradiossa? Tilaisuutesi on koittanut, sillä Sixt Autovuokraamosta voit vuokrata itsellesi juuri tällaisen menopelin ja lähteä hiukset hulmuten tutkimaan Kavalaa ja sen lähiseutua. Valikoimistamme löydät myös urheiluautoja vauhdikkaaseen menoon ja maastureita, kun matkanteon jykevä taittaminen kaikissa sääoloissa ja tieolosuhteissa on sinulle tärkeää. Perheellisille ja yksin matkustaville on tarjolla henkilöautoja ja farmareita, tai halutessasi voit varata vaikka minibussin isommalle seurueelle. Otathan huomioon, että emme voi taata jotakin tiettyä merkkiä, vain ajoneuvon kategorian. Tutustu kattaviin lisäpalveluihimme tehdäksesi matkastasi vielä mukavampaa. Voit varata kauttamme muun muassa lastenistuimen, GPS-navigaattorin tai toisen kuljettajan lisäämisen varaukseesi helpottamaan ajovastuutasi. Sixt auttaa sinut matkaan, jotta sinä voit toteuttaa matkaunelmasi!

Kavalan kulttuuri ja kauneus kiehtovat matkaajia maailman ympäri

Meren ääressä sijaitseva Kavala on jännittävä sekoitus moderneja ostoskeskuksia ja rakennuksia sekä vanhaa arkkitehtuuria. Käy ihailemassa Bysantin aikaista linnaa, Kamaresin akveduktia, Muhammad Alin taloa 1700-luvulta tai Imaretin turkkilaista rakennusta. Kävele myös Profitis Iliakseen ihailemaan maisemia ja koe vanhan kaupungin charmi. Istahda ohjauspyörän taakse ja lähde Kavalasta käsin tutustumaan myös läheiseen seutuun, jossa on paljon mielenkiintoista nähtävää. Vieraile tupakkaa tuottavassa Krinidesin kaupungissa ja Filipissä, josta löytyvät samannimisen vanhan kaupungin rauniot. Lautalla pääset Thasosin ja Samothrakin kuvankauniilla saarille ja Kreikan toiseksi suurin kaupunki Thessaloniki sijaitsee sekin vain parin tunnin ajomatkan päässä. Anna ikiaikaisen kulttuurin ja huikeiden maisemien hurmata sinut Sixtin vuokra-auton ratissa!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service