Autonvuokraus
Kavala Lentoasema
Piilota
Kreikka // Kavala // Kavala Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kavala Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Chrysoupolis
  64200 Kavala GR +30-2591047285
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KVA
Aukioloajat
ma. - to.06:30 - 20:30
pe.07:30 - 20:30
la.06:30 - 17:00
su.12:00 - 20:30
Juhlapyhä12:00 - 20:30
 
 
 • vuokra-auto toimipisteessä Kavala Lentoasema

Löydät Sixt Autovuokraamon Kavalan lentoasemalta helposti lentoaseman ulkopuolelta näkyvältä paikalta. Monipuolinen valikoimamme vuokra-autoja Kavalan lentoasemalla sisältää laadukkaita ja kattavasti vakuutettuja vuokra-ajoneuvoja, joiden joukosta voit valita omiin suunnitelmiisi parhaiten sopivan menopelin. Lentoaseman toimipisteessämme valittavinasi ovat muun muassa maastoajossa voittamattomat maasturit, henkeäsalpaavan upeat urheilu- ja avoautot sekä tietysti myös perinteisemmät henkilöautot ja farmarit. Vuokra-autojen ohella tarjoamme toimipisteessämme myös erilaisia lisäpalveluita ja -vakuuksia, sekä tietysti neuvontaa oikean ajoneuvon valinnassa tai muissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä.

Autovuokraus Kavalan lentoasemalta käy näppärästi

Toimipisteemme Kavalan kansainvälisellä lentoasemalla (KVA), joka tunnetaan myös nimellä Aleksanteri Suuri, ei ole alueen ainoa toimipisteemme, sillä sellainen löytyy myös esimerkiksi läheisestä lentoaseman kanssa samannimisestä kaupungista. Jos kuitenkin hoidat autonvuokrauksen Kavalan lentoaseman toimipisteestämme voit helposti taittaa ajamalla noin 35 kilometrin matkan samannimiseen kaupunkiin, liikenteestä riippuen noin 45 minuutissa. Lentoasema sijaitsee kaupungista itään lahden rannikolla. Suosittelemme, että hoidat autonvuokrauksen jo etukäteen esimerkiksi verkossa tai puhelimitse, sillä tällöin voit noutaa valitsemasi vuokra-auton toimipisteestämme myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Myös ajoneuvon palautus muulloin kuin toimipisteemme ollessa avoinna on mahdollista. Huomaa kuitenkin, että takaamme ajoneuvoista aina valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon tietyn merkin tai mallin sijaan.

Vuokra-autolla nähtävyydet tutuksi

Kreikkaan matkaavan kannattaa ehdottomasti vierailla myös Pohjois-Kreikassa sijaitsevassa historiallisessa Kavalassa, sillä kaupungissa on paljon mielenkiintoista nähtävää ja lisäksi siellä järjestetään lukuisia kiinnostavia tapahtumia. Kenties mielenkiintoisin nähtävyys kaupungissa ovat kuitenkin jyrkällä mäellä sijaitsevat kaupungin vanhimmat osat, joiden keskellä kohoaa myös mahtava historiallinen linnoitus. Historiasta kiinnostuneen kannattaa käydä lisäksi vilkaisemassa kaupungista löytyvää muinaista akveduktia. Vuokra-autolla Kavalan lentoasemalta kannattaa suunnata ainakin Pyhään Saint Silasin luostariin, Tupakkamuseoon sekä arkeologiseen museoon, joka avaa muun muassa alueen historiaa mielenkiintoisella tavalla. Lisäksi antiikkinen kaupunki Philippi sekä upeasta linnustostaan tunnettu Nestosjoki sijaitsevat kaupungista helpon ja mukavan ajomatkan päässä ja matkalla voi hyvin ihastella upeita näkymiä. Mikäli mieli taas halajaa uimarannalle, kannattaa suunnaksi ottaa esimerkiksi kaupungin keskustan ulkopuolella sijaitseva Rapsani tai Kalamitsa. Hieman kauempana kaupungista sijaitsee toki myös lukuisia muita rantoja.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.06:30 - 20:30
pe.07:30 - 20:30
la.06:30 - 17:00
su.12:00 - 20:30
Juhlapyhä12:00 - 20:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kavala Lentoasema KVA Chrysoupolis 64200 Kavala 40.913333, 24.619167 +30-2591047285

Sixt-toimipiste Kavala Lentoasema KVA

Chrysoupolis
64200 Kavala
 
Puhelinnro +30-2591047285

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä