Autonvuokraus
Kefalonia Ag. Efimia
Piilota
Kreikka // Kefalonia Ag. Efimia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kefalonia Ag. Efimia

Kun matkaat Kefalonian Agia Effimiaan, suosittelemme autonvuokrausta Sixtiltä! Pääset nauttimaan Kreikan upeista maisemista kaikkein näppärimmin, kun kurvaat kohteesta toiseen vuokra-automme ratissa. Vuokraus hoituu kätevästi joko helppokäyttöisillä verkkosivuillamme tai paikan päällä, ja nettisivuillamme pystyt jo etukäteen tutustumaan kattavaan autovalikoimaamme. Löydät autokalustostamme niin henkilöautoja kuin farmareitakin tai vaikkapa luksusautoja, jos haluat tehdä matkastasi vielä erityisemmän. Voit luottaa ajoneuvojemme turvallisuuteen, sillä ne ovat aina merkkiensä uusimpia malleja ja keskimäärin kolme kuukautta vanhoja. Jos jokin pohdituttaa, autamme sinua mielellämme.

 
 • Zákynthos Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  29100 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Zákynthos Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Lomvardou street 25
  29100 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Zakynthos

  Sixt Autonvuokraus
  Odos Aerodromiou
  291 00 Zakynthos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin vuokra-autolla näet Kefalonia Agia Effimian lisäksi myös Kreikkaa laajemmin

Koe Kefalonian Agia Effimian pittoreski kylä aidoimmillaan nappaamalla menopeli käyttöösi Sixt Autovuokraamostamme Kefalonia Xi:n toimipisteestä. Taloudellisella henkilöautolla kartoitat Kreikan rannikkoa omassa tahdissasi ja voit pysähtyä ihailemaan maisemia tai tutustumaan paikallisiin aina niin halutessasi. Perheen tai isomman matkaseurueen kanssa matkustaville farmari voi olla sangen käytännöllinen vaihtoehto. Voit valita ajoneuvon kategorian näppärästi vaikka jo etukäteen verkkosivuillamme, mutta otathan huomioon, että emme voi luvata jotakin tiettyä merkkiä. Tutustu monipuolisiin lisäpalveluihimme ja valitse sopivat mukavoittamaan matkaasi. Esimerkiksi vakuutuksien, GPS-navigaattorin tai toisen kuljettaminen lisääminen varaukseen ajovastuuta jakamaan ovat kaikki hyviä valintoja reissun päällä.

Kefalonian Agia Effimian kylä valloittaa matkaajan kulttuurillaan ja kauneudellaan

Agia Effimian kylä sijaitsee Kefalonian saaren itäisellä rannikolla Kreikassa, ja sen satamasta pääsee kätevästi veneretkelle tarunhohtoiselle, Homeroksen Ilias ja Odysseia -romaanista tutulle Ithakan saarelle. Satama onkin suosittu alue ja siellä on paljon perinteisiä, kreikkalaisia ravintoloita ja kahviloita sekä myös joitakin cocktail-baareja. Sukeltamisen ja veneretkien lisäksi Agia Effimia tarjoaa paljon nähtävää ympäristössään, joten autonvuokraus on sangen suositeltavaa päästäksesi tutustumaan kohteisiin näppärimmin. Voit tutustua vanhojen historiallisten kylien raunioihin, vierailla Thematonin luostarissa Agia Dinatin vuorella keskellä metsää tai suunnata läheiseen Samin kylään ja Antisamin rannalle. Yksi Kefalonian kauneimmista rannoista, Myrtos sijaitsee sutjakan ajomatkan päässä, kuten myös Assoksen kylä. Käy siis Sixtin Autovuokraamossa hakemassa ajopeli allesi ja lähde tutkimaan Kefalonian Agia Effimiaa ja tätä valloittavaa saarta!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service