Autonvuokraus
Keramoti
Piilota
Kreikka // Keramoti
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Keramoti

Sixt Autovuokraamo Keramotissa tarjoaa ammattimaista apua vuokra-auto -asioissa. Kattavasta vuokra-autovalikoimastamme löydät tarpeeseesi sopivan ajoneuvon haluamallesi ajalle. Saatavilla on ajankohdasta riippuen pieniä, keskikokoisia ja isoja henkilöautoja, urheilu- ja avoautoja ja maastureita. Lähditpä matkaan sitten yksin, perheen tai ystävien kanssa, Sixt Autovuokraamo Keramotista saat asiantuntevaa palvelua ja tarvettasi vastaavan vuokra-auton.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Keramotin Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto valitsemillasi varusteilla

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja saatavilla olevaan valikoimaan Sixt Autovuokraamon verkkosivuilla. Vuokra-automme ovat uudehkoja ja kattavasti varusteltuja. Voit valita joko pienemmän henkilöauton tai vaikka suuremman katumaasturin. Autoista löytyy vakiovarusteiden lisäksi usein mm. ilmastointi ja useasta vakionopeudensäädin. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo pystyy takaamaan vain tietyn kategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Saatavilla on usein myös lukuisia lisäpalveluita, joiden avulla saat vuokra-autostasi enemmän irti. Tutustu palveluiden saatavuuteen verkkosivuillamme ja voit lisätä ne samalla kertaa suoraan varauksellesi.

Ota kaikki irti Keramotista vuokra-autosi avulla

Keramoti on alkujaan pieni kalastajakylä läntisessä Kreikassa, Kavalan alueella. Keramotin vaikutusalueella asuu noin 5.000 ihmistä ja se on pittoreski paikka meren rannalla. Alueen yksi tärkeimmistä satamista sijaitsee Keramotissa ja sieltä onkin säännöllinen lauttaliikenne mm. Thassoksen saarelle. Kun olet päässyt perille ja saanut vuokra-autosi Sixt Autovuokraamosta, voit aloittaa tutustumisen alueeseen. Itse kaupungissa kannattaa tutustua ainakin sen upeisiin hiekkarantoihin, joiden äärelle pääset vaivattomasti vuokra-autolla. Alueella on kolme tunnettua hiekkarantaa, Ammos, Coco Beach ja Paralia, jotka kaikki sijaitsevat kaupungin lähistöllä tai kaupungin alueella lyhyen ajomatkan päässä. Luontoon halajavien kannattaa suunnata Nestoksen kosteikolle, joka on yksi Kreikan tärkeimmistä biotoopeista. Luonto ja eläimistö siellä on ainutlaatuinen. Sixt Autovuokraamosta vuokraamasi auton avulla ajelet sinne Keramotista noin tunnissa. Ostosmahdollisuuksia haikailevan kannattaa liikkua hieman länteen, Aleksandroupolin kaupunkiin. Sinne pääset Keramotista noin 1,5 tunnissa. Kaupungin lähialueilla on myös paljon historiaa ja kulttuuria, johon tutustua tai voit toki ajella kaupungin satamaan ja istahtaa kiireettömästi rantakahvilaan nauttimaan auringonlaskusta. Keramotin Sixt Autovuokraamo palvelee sinua asiantuntevasti ja helpottaa matkantekoasi Keramotin alueella, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service