Autonvuokraus
Kos Satama
Piilota
Kreikka // Kos // Kos Satama
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kos Satama: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Akti Miaouli street
  85300 Kos GR +30-2242440109
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: KGSC02
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Starttaa matkasi ja vuokraa auto Sixt Kos Satamasta

Sixt Autovuokraamo Kos Satama toivottaa sinut tervetulleeksi merelliseen Kosiin, ja autonvuokraus toimipisteeltämme on mainio keino tutustua tähän Kreikan kauniiseen saareen, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Sixt Kos Sataman palvelupisteemme sijaitsee nimensä mukaisesti Kosin satama-alueella alle kilometrin päässä keskustasta, jossa ystävällinen Sixtin ammattilaisemme on sinua vastassa sovittuna ajankohtana. Kun olet noutanut vuokra-autosi Kos Satamasta, voitkin lähteä tutustumaan Kosin kaupunkiin tai jatkaa matkaasi kohti saaren muita nähtävyyksiä. Olitpa liikkeellä sitten loman tai työn merkeissä, vuokra-auto Kos Sataman toimipisteeltämme mahdollistaa myös pidemmät retket ympäri Kosin saarta. Aja vaikkapa vehreiden oliivilehtojen reunustamien teiden ja somien pikkukylien läpi saaren eteläkärkeen Paradise Beachille, jonka pitkälle ulottuva rantaviiva ja kristallinkirkas vesi soveltuvat niin rannalla loikoiluun kuin aktiivilomailijallekin.

Vuokra-autojen valikoimastamme löydät Kosin matkallesi laadukkaan kulkuneuvon. Kompaktilla henkilöautolla taitat näppärästi matkat yksin tai kaksin, kun taas tilavan katumaasturin kyytiin sopii mukavasti koko perhe matkatavaroineen. Minibussilla puolestaan kuljetat jopa yhdeksän hengen seurueet vaivattomasti yhdellä kulkupelillä. Tarkistathan myös nuorten kuljettajien tarpeisiin räätälöidyn vuokra-autovalikoimamme.

Autonvuokrausta luotettavasti Sixt Kos Satamasta

Sixt Autovuokraamo mahdollistaa sinulle luotettavan autonvuokrauspalvelun ilman piilokuluja, joten voit lähteä matkaan turvallisin mielin. Autonvuokraus Kos Satamasta on entistäkin mukavampaa, mikäli valitset matkallesi lisäpalveluita kattavasta tarjonnastamme. Vuokrahintaan sisältyvien palveluiden ja vakuutusten lisäksi voit halutessasi ottaa vuokra-autoosi myös lisäturvaa esimerkiksi kolari- tai varkausturvan avulla. Suositeltavina lisäpalveluina tarjoamme myös valinnaisen lisäkuljettajaominaisuuden sekä luotettavat navigaattorit, jotka johdattavat sinut määränpäähäsi vaivattomasti ja ilman ylimääräistä karttojen selailua. Huomaathan, että Sixt voi taata käyttöösi ainoastaan tiettyyn ajoneuvokategoriaan kuuluvan automallin, ja lopullinen vuokra-autosi malli voi poiketa esimerkkikuvasta. Ystävällinen Kos Sataman henkilökuntamme auttaa sinua mielellään, mikäli haluat lisätietoja autonvuokraukseesi liittyen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kos Satama KGSC02 Akti Miaouli street 85300 Kos 36.897682, 27.290159 +30-2242440109

Sixt-toimipiste Kos Satama KGSC02

Akti Miaouli street
85300 Kos
 
Puhelinnro +30-2242440109

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service