Auton vuokraus toimipisteestä Kos Satama

 

Ohjeet toimipisteeseen Kos Satama

Osoite

Akti Miaouli street, 85300 Kos, Kreikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Kos Satama

Starttaa matkasi ja vuokraa auto Sixt Kos Satamasta

Starttaa matkasi ja vuokraa auto Sixt Kos Satamasta

Sixt Autovuokraamo Kos Satama toivottaa sinut tervetulleeksi merelliseen Kosiin, ja autonvuokraus toimipisteeltämme on mainio keino tutustua tähän Kreikan kauniiseen saareen, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Sixt Kos Sataman palvelupisteemme sijaitsee nimensä mukaisesti Kosin satama-alueella alle kilometrin päässä keskustasta, jossa ystävällinen Sixtin ammattilaisemme on sinua vastassa sovittuna ajankohtana. Kun olet noutanut vuokra-autosi Kos Satamasta, voitkin lähteä tutustumaan Kosin kaupunkiin tai jatkaa matkaasi kohti saaren muita nähtävyyksiä. Olitpa liikkeellä sitten loman tai työn merkeissä, vuokra-auto Kos Sataman toimipisteeltämme mahdollistaa myös pidemmät retket ympäri Kosin saarta. Aja vaikkapa vehreiden oliivilehtojen reunustamien teiden ja somien pikkukylien läpi saaren eteläkärkeen Paradise Beachille, jonka pitkälle ulottuva rantaviiva ja kristallinkirkas vesi soveltuvat niin rannalla loikoiluun kuin aktiivilomailijallekin.Vuokra-autojen valikoimastamme löydät Kosin matkallesi laadukkaan kulkuneuvon. Kompaktilla henkilöautolla taitat näppärästi matkat yksin tai kaksin, kun taas tilavan katumaasturin kyytiin sopii mukavasti koko perhe matkatavaroineen. Minibussilla puolestaan kuljetat jopa yhdeksän hengen seurueet vaivattomasti yhdellä kulkupelillä. Tarkistathan myös nuorten kuljettajien tarpeisiin räätälöidyn vuokra-autovalikoimamme.
Autonvuokrausta luotettavasti Sixt Kos Satamasta

Autonvuokrausta luotettavasti Sixt Kos Satamasta

Sixt Autovuokraamo mahdollistaa sinulle luotettavan autonvuokrauspalvelun ilman piilokuluja, joten voit lähteä matkaan turvallisin mielin. Autonvuokraus Kos Satamasta on entistäkin mukavampaa, mikäli valitset matkallesi lisäpalveluita kattavasta tarjonnastamme. Vuokrahintaan sisältyvien palveluiden ja vakuutusten lisäksi voit halutessasi ottaa vuokra-autoosi myös lisäturvaa esimerkiksi kolari- tai varkausturvan avulla. Suositeltavina lisäpalveluina tarjoamme myös valinnaisen lisäkuljettajaominaisuuden sekä luotettavat navigaattorit, jotka johdattavat sinut määränpäähäsi vaivattomasti ja ilman ylimääräistä karttojen selailua. Huomaathan, että Sixt voi taata käyttöösi ainoastaan tiettyyn ajoneuvokategoriaan kuuluvan automallin, ja lopullinen vuokra-autosi malli voi poiketa esimerkkikuvasta. Ystävällinen Kos Sataman henkilökuntamme auttaa sinua mielellään, mikäli haluat lisätietoja autonvuokraukseesi liittyen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kos Satama

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kos Satama.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kos Satama?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kos Satama?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Kos Satama syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kos Satama

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kos Satama?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kos Satama

Näytä lisää