Autonvuokraus
Lesbos
Piilota
Kreikka // Lesbos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lesbos

Sixt Autovuokraamo Lesboksella tarjoaa runsaan valikoiman vuokra-autoja niin matkailijoille kuin paikallistenkin tarpeisiin. Lentoaseman ja Molyvosin toimipisteissä on tarjolla sekä taloudellisia henkilöautoja, käytännöllisiä farmareita että maastureita niihin tilanteisiin, kun kaupunkiajo ei riitä. Mytilinin ja Skala Kalonisin toimipisteistä löytyy edellämainittujen vuokra-autokategorioiden lisäksi myös vauhdikkaat urheiluautot sekä aurinkoisiin päiviin sopivat avoautot. Varaus kannattaa tehdä joko verkkosivujemme kautta tai puhelimitse, mikä tekee autonvuokrauksesta Lesboksella todella näppärää!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Sixt Autovuokraamo Lesboksella

Autonvuokraus kauttamme mahdollistaa tämän mielenkiintoisen saaren tutkimisen omilla ehdoillasi. Tarjoamme luotettavaa asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä. Hintoihimme kuuluu vapaat ajokilometrit, maksuton muutos ja peruutus kun maksat autoa noutaessasi sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Voit tarvittaessa valita lukuisista lisäpalveluista, esimerkiksi lisätä varaukseesi lisäkuljettajan, vuokrata GPS-navigaattorin tai ottaa vapaaehtoisen varkausturvan. Otathan huomioon, että emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, ainoastaan vuokra-auton kategorian. Huomioithan myös, että kuljettajan tulee olla vähintään 25-vuotias voidakseen vuokrata auton kauttamme. Tunnetun kansainvälisen firman kautta autonvuokraus Lesboksella hoituu rauhallisin mielin!

Ota saari omaksesi vuokra-autolla Lesboksella!

Kreikka houkuttelee matkailijoita vuodesta toiseen ainutlaatuisella luonnonkauneudellaan ja kulttuurillaan. Lesbos on yksi suurimmista Kreikan saarista, jolla on paljon tarjottavaa pitkän historiansa ja runsaan kulttuuritarjontansa ansiosta. Eri puolilla saarta löytyy paljon tunnelmallisia kyliä, joita on ilo tutkia omaan tahtiin vuokra-auton kyydissä. Agiassos, yksi saaren kauneimmista kylistä tunnetaan käsitöistään ja meren äärellä sijaitseva Petra perinteisestä arkkitehtuuristaan. Madamados on yksi Lesboksen merkittävimmistä vuoristokylistä, jota kutsutaan saaren uskonnolliseksi keskukseksi. Lesbokselta löytyy myös hiekkarantoja moneen makuun. Osa rannoista on kehittyneitä ja tarjoavat erilaisia palveluja aurinkotuoleista baareihin ja ravintoloihin. Yksityisyyttä ja rauhaa arvostava matkailija löytää kuitenkin suurelta saarelta myös kaukaisia rantoja, joissa saa olla ihan ylhäisessä yksinäisyydessään. Myös Sigrin kylän lähellä sijaitseva kivettynyt metsä ja siihen liittyvä luonnonpuisto on erittäin mielenkiintoinen käyntikohde, jonne pääsee helpoiten vuokra-autolla. Autonvuokraus Lesboksella antaa mahdollisuuden arvostaa saaren monia eri kasvoja.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service