Autonvuokraus
Lesbos Lentoasema
Piilota
Kreikka // Lesbos // Lesbos Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lesbos Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Mytilini Airport
  81100 Lesvos GR +30-2251061665
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MJT
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00
 
 
 • vuokra-auto toimipisteessä Lesbos Lentoasema

Sixtin autonvuokraus Lesboksen lentoasemalla toivottaa sinut tervetulleeksi yhdelle Kreikan aurinkoisista saarista. Autovuokraamostamme Lesboksen lentoasemalla löydät sopivan vuokra-auton eri kokoisten matkaseurueiden tarpeisiin. Vuokra-autovalikoimaamme kuuluu luotettavia henkilöautoja, perheille sopivia farmareita ja maastureita. Tarjoamme autoihin myös lisäpalveluita tarpeesi mukaan, kuten GPS-navigaattorin, lastenistuimen, vakuutuksen ja vapaat ajokilometrit. Voit varata mieleisesi vuokra-auton jo hyvissä ajoin ennen matkalle lähtemistä, sillä autonvuokraus onnistuu helpoiten puhelimitse ja verkkosivujemme kautta. Näin vuokra-auto odottaa sinua valmiina heti koneesi laskeuduttua Lesboksen lentokentälle. Huomioithan varausta tehdessäsi, ettemme voi taata yhtä tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Vaivatonta autonvuokrausta Lesboksen lentoasemalla

Mytilinin kansainvälinen lentokenttä MJT sijaitsee kreikkalaisella Lesboksen saarella. Lentokenttä on vilkkaimmillaan kesäkuukausien aikana, jolloin se palvelee lomanviettoon eri puolilta eurooppaa saarelle saapuvia matkailijoita. Lentokentän kautta kulkee myös reittilentoja Lesvoksen ja Ateenan, Chiosin, Limnosin, Rodoksen, Samosin sekä Thessalonikin välillä ympäri vuoden. Autonvuokraus Lesboksen lentoasemalta on lomalaiselle vaivaton tapa päästä tutustumaan saaren nähtävyyksiin. Autovuokraamomme löydät kompaktin kokoiselta lentokentältä helposti opasteita seuraamalla.

Starttaa matkasi vuokra-autolla Lesboksen lentoasemalta ja nauti lomasaaresta joustavasti

Lesbos, joka tunnetaan myös nimellä Mytilini, on Kreikan kolmanneksi suurin saari ja sijaitsee lähellä Turkin rannikkoa. Lesbos on kooltaan 1 630 km2 ja saarella on paikallisia asukkaita noin 90 000. Vuokra-autolla pääset tutustumaan kätevästi Lesboksen luontoon, sympaattisiin kyliin ja kreikkalaista elämänmenoa henkiviin kaupunkeihin. Esimerkiksi Petra on kuuluisa kirkostaan ja ihanasta rannasta, Molivos-kylä henkii aitoa kreikkalaista tunnelmaa ja Eftaloussa pääsee pulahtamaan kuumiin lähteisiin, jotka tunnettiin jo antiikin aikana parantavasta vaikutuksestaan. Vuokra-autolla kannattaa vierailla myös Plomarin pikkuisessa satamakaupungissa, jossa kerrotaan valmistettavan ehkäpä jopa Kreikan parasta ouzoa. Saaren pääkaupungissa, Mytilinissä, pääsee ihmettelemään kreikkaista arkipäivää ja tekemään mielenkiintoisia ostoksia. Myös saaren lukuisille hiekkarannoille ja uimapoukamille kelpaa huristella paistattelemaan päivää ja nauttimaan lämpimästä merivedestä. Autoilu Lesboksella on helppoa; Saarella on oikeanpuolinen liikenne ja yleiset nopeusrajoitukset ovat kaupungeissa 50km/h, yleisillä teillä 80km/h ja moottoriteillä 100km/h.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lesbos Lentoasema MJT Mytilini Airport 81100 Lesvos 39.058084, 26.598179 +30-2251061665

Sixt-toimipiste Lesbos Lentoasema MJT

Mytilini Airport
81100 Lesvos
 
Puhelinnro +30-2251061665

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä