Autonvuokraus
Malia
Piilota
Kreikka // Malia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Malia

Sixt Autovuokraamo Maliassa palvelee sinua autonvuokrausasioissa. Kattava valikoimamme ja asiantunteva asiakaspalvelumme helpottavat autonvuokraustasi ollessasi liikkeellä tällä tienoolla. Tutustu laajaan autovalikoimaamme ja etsi tarvettasi vastaava vuokra-auto sinulle sopivaan ajankohtaan. Valikoimastamme löydät erikokoiset henkilöautot, katumaasturit ja erilaiset urheiluautot, joten löydät tarvettasi parhaiten vastaavan ajoneuvon, matkustit sitten yksin, perheen kanssa tai ryhmässä. Lähin palvelupisteemme sijaitsee tällä hetkellä Hersonissoksessa, josta käsin palvelemme myös Malian asiakkaita. Tarkasta ajantasainen palvelupistetilanne verkkosivuiltamme.

 
 • Kreeta Heraklion Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  ma. - su.07:30 - 23:00
  Juhlapyhä07:30 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Kreeta Heraklion Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Malia palvelee asiantuntevasti

Laaja valikoima ja palveleva henkilökuntamme tekevät autonvuokraamisestasi Sixt Autovuokraamossa helppoa ja vaivatonta. Vuokra-automme ovat uudehkoja ja kattavasti varusteltuja. Vakiovarusteiden lisäksi useimmissa autoissa on lisävarusteena mm. ilmastointi ja vakionopeudensäädin. Muistathan, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Lisäpalveluina voit valita erilaisia vakuutuksia ja lisätä varaukseesi varusteita, kuten navigaattorin tai lasten turvaistuimet. Tarkista saatavilla olevien lisäpalveluiden tilanne verkkosivuiltamme tai asiakaspalvelustamme. Sixt Autovuokraamo Maliassa haluaa, että saat vuokra-auton allesi ja avaimet käteesi mahdollisimman vaivattomasti.

Maliaa ja Kreetaa ristiin rastiin

Malian kaupunki sijaitsee Kreetan pohjoisrannikolla Egeanmeren rannalla. Kaupungin alueella asuu noin 5 400 asukasta. Malia on tunnettu rantalomakohde. Sixt Autovuokraamosta vuokraamasi ajoneuvon avulla voit käydä tutustumassa vaikka Minolaisaikaiseen Malian palatsiin, joka sijaitsee noin 10 minuutin ajomatkan päässä kaupungista. Malian kaupungissa voit tutustua paikalliseen ravintolakulttuuriin joko keskustan alueen tai rantojen ravintolatarjontaa hämmästellen helpoiten vuokra-autosi avulla. Rannoilla voit harrastaa myös erilaisia vesiurheilulajeja, ja kaupungin rannoille onkin myönnetty European Blue Flag tunnustuksena puhtaudesta ja hyvistä palveluista. Alle tunnin ajomatkan päästä löytyykin sitten esimerkiksi Agios Nikolaoksen kaupunki, jossa voit käydä tutustumassa Pyhän Nikolaoksen bysanttilaiseen kirkkoon tai johonkin kaupungin useista museoista. Nälän yllättäessä voit siirtyä esimerkiksi alueen yhden nähtävyyden eli pohjattoman järven rannoille nauttimaan ravintolatarjonnasta tai ajella satamaan ja istahtaa joihinkin Agios Nikolaoksen rannalla sijaitsevista ravintoloista. Kreetan saaren pohjoisrannikkoa tai koko Kreetaa tutkit vaivattomimmin Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla. Odotamme sinua ja seuruettasi Kreetalla ja ratkaisemme autonvuokraushaasteesi, jotta sinä voit keskittyä lomailuun.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service