Autonvuokraus
Milos Lentoasema
Piilota
Kreikka // Milos // Milos Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Milos Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: National Airport Afrodite
  848 00 Milos GR +30-2287021627
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MLO
Aukioloajat
ma. - la.07:30 - 13:30
 
 

Sixt Autovuokraamo Miloksen lentokentällä tarjoaa käyttöösi korkeatasoisia ja luotettavia vuokra-autoja. Tutustu tämän tuliperäisen saaren vaikuttaviin näkymiin ketterästi liikkuvalla henkilöautolla. Jos tarvitset käyttöösi enemmän tavaratilaa, voit valita kulkupeliksi myös miellyttävän ja tilavamman farmarin. Huomaathan, että emme voi kuitenkaan luvata vuokra-autoista mitään tiettyä mallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian. Autonvuokraus Miloksen lentokentältä kannattaa tehdä jo ennen matkaa netin kautta. Sen voi tehdä myös puhelimitse. Löydät toimipisteemme helposti seuraamalla opaskylttejä lentoaseman tulohallissa.

Vuokra-autolla ehdit seikkailla saarella enemmän

Miloksen lentokenttä - MLO sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungista, jonne ajaminen kestää vain noin 16 minuuttia. Kun suuntaat vuokra-autolla Miloksen lentokentältä kohti kaupunkia, saat enemmän paikallistuntemusta ja koet häikäiseviä luontoelämyksiä. Autonvuokraus Miloksen lentokentällä on vaivatonta, eikä sinun ole mikään pakko välittää lomallasi aikatauluista. Jos kuitenkin harrastat tarkkaa lomasuunnittelua, joustava palvelumme helpottaa sitäkin. Autovuokraamossa Miloksen lentokentällä nouto ja palauttaminen onnistuu nimittäin myös aukioloaikojen ulkopuolella. Voit myös valita matkallesi esimerkiksi lisäturvan tai henkilökohtaisen vakuutuksen. Saatat tarvita retkelläsi myös suunnistamista helpottavaa navigaattoria. Sen avulla löydät ilman ylimääräistä päänvaivaa haluamiisi kohteisiin. Voit tarvita ajomatkoja varten myös lisäkuskin.

Milos hehkuu aurinkoa ja historian värittämää kulttuuria

Lumoavan kauniiseen Kreikkaan kannattaa tutustua vuokra-autolla. Autonvuokraus Miloksen lentokentältä johdattaa sinut luonnonihmeiden ja paikallisten kulttuuriaarteiden pariin. Tämän lomasaaren kivikkoiset maisemat ja jännittävät luolat kutsuvat monille mielenkiintoisille tutkimusretkille. Voit kiertää vuokra-autolla uimarannalta toiselle uimaan ja snorklaamaan. Näin saat mahdollisimman paljon irti turkoosina kimaltavista rantavesistä. Vesiurheilu ja auringonpalvonta näiden upeiden maisemien keskellä ovatkin rauhallisen paikkakunnan parasta antia. Alueen pääsatama sijaitsee Adámantasissa, kylässä jonka toinen nimi on Adámas. Löydät sen noin 14 kilometrin ajomatkan päässä kaupungista. Siellä on jonkin verran ravintoloita, kahviloita ja ostosmahdollisuuksia. Tämän kylän lähistöllä sijaitsee myös sievä Kliman kalastajakylä hohtavan valkoisine taloineen. Tässä osassa saarta kannattaa tutkia myös Trypitín kylä, josta löydettiin aikanaan kuuluisa Milon Venus. Míloksen katakombit ja historialliset rauniot sijaitsevat myös tämän kylän lähistöllä. Sinne ajaa Adámasista noin kymmenessä minuutissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.07:30 - 13:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Milos Lentoasema MLO National Airport Afrodite 848 00 Milos 36.696649, 24.470308 +30-2287021627

Sixt-toimipiste Milos Lentoasema MLO

National Airport Afrodite
848 00 Milos
 
Puhelinnro +30-2287021627

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä