Autonvuokraus
Moudania
Piilota
Kreikka // Moudania
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Moudania

Sixtin Autovuokraamo Moudaniassa toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Kreikkaan! Olet sitten lomamatkalla, työmatkalla tai vain läpikulkumatkalla, meiltä saat varmasti asiantuntevaa palvelua autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Vuokra-autojemme valikoima kattaa niin henkilö- kuin farmariautot, maasturit sekä nopeat ja tyylikkäät avo- ja urheiluautot. Löydät varmasti sopivan vuokra-auton juuri sinun matkasi luonnetta ja matkakumppaneidesi määrää ajatellen. Yrityksen autonvuokraus Moudaniassa onnistuu myös - ota vain suoraan yhteyttä myyntipalveluumme. Niin yksityis- kuin yritysasiakkaankin kannattaa ottaa selvää yhteystiedoistamme ja aukioloajoistamme reilusti ennen Kreikan matkaa, jotta voimme varmasti palvella sinua parhaamme mukaan.

 
 • Thessaloniki Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Thessaloniki Downtown

  Sixt Autonvuokraus
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  ma. - la.09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Moudaniassa sujuu kätevästi Sixtin avulla

Autovuokraamomme Moudaniassa pystyy takaamaan sinulle toiveittesi mukaisen autokategorian, mutta emme pysty takaamaan sinulle tiettyä automallia. Voit kuitenkin olla varma, että keskimäärin noin kolme kuukautta vanhat vuokra-automme ovat mallista riippumatta hyvässä kunnossa. Henkilö- ja farmariautojen valikoimastamme löydät varmasti sopivan vuokra-auton niin isomman kuin pienemmänkin porukan loman tai työmatkan ajaksi. Maasturit sopivat seikkailunhaluisille ja urheilu- sekä avoautomme niille, jotka haluavat kokea vauhdin hurmaa ja tuulen tuiverruksen tukassaan. Vuokra-auton valitseminen Moudaniassa kannattaa myös siksi, että voit myös vuokrata meiltä auton mukana GPS-navigaattorin siltä varalta, että tienoot eivät ole ennestään tuttuja. Lasten kanssa matkustaessa sinun ei myöskään tarvitse välttämättä tuoda lastenistuinta mukanasi Kreikkaan, vaan voit tiedustella sitäkin asiakaspalvelustamme.

Etelä-Kreikka ja Moudania tutuiksi vuokra-autolla

Kreikan eteläosassa n. 60 kilometriä etelään päin sijaitseva Moudania ei välttämättä ole suurelle yleisölle niin tuttu, mutta se onkin iso osa paikan charmia. Alle 10.000 asukkaan kylässä voi todellakin irtautua suurkaupungin vilskeestä ja tutustua rauhassa paikallisiin nähtävyyksiin. Kaupungin keskellä sijaitsevalta mäeltä löytyy Panagia Korifini -niminen kirkko ja kylässä riittää myös rantaviivaa esimerkiksi snorklailuun. Sixtin vuokra-autolla on myös kätevää lähteä tutustumaan myös lähiseutuihin, kuten alle kymmenen kilometrin päässä sijaitseviin antiikin aikaiseen Olynthoksen kaupungin raunioihin, n. 15 kilometrin päässä olevaan Sani Marinin satamakaupunkiin tai kaupungin kahden osan erottavaan Potidean kanaaliin. Ja kuten edellä tuli mainittua, Thessalonikin kaupunki on vain n. 60 kilometrin päässä, jonne hujauttaa Sixtin vuokra-autolla käden käänteessä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service